کد خبر : 13548
تاریخ انتشار : جمعه ۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰:۱۹
-

مصرف کاکائو در سلامت قلب و عروق مفید است

مصرف کاکائو در سلامت قلب و عروق مفید است

پژوهشگران آلمانی دانشگاه دوسلدورف با انجام دو پژوهش دریافتند که فلاوانول موجود در کاکائو برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.

به گزارش قائم آنلاین،فلاوانول نوعی ماده غذایی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو یافت می‌شود.

این ماده غذایی معمولا به هنگام چیدن و پختن دانه کاکائو از بین می‌رود. از خواص فلاوانول می‌توان کاهش فشار خون و بهبود گردش خون در رگ‌ها را برشمرد.
دکتر مالت کلم می‌گوید: این پژوهش‌ها اهمیت خاصیت غذایی کاکائو را نشان می‌دهد.
او ادامه می‌دهد: با این همه، ما به دنبال این هستیم تا نقش فلاوانول را در حفظ سلامت قلب و رگ‌ها مشخص کنیم.
به گفته مدیکال نیوز تودی،همچنین کارشناسان تغذیه با اشاره به این که فلاوانول در چای و برخی از میوه‌ها نیز وجود دارد، مصرف کاکائو را به میزان دو بار در روز توصیه می‌کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهارده − نه =