کد خبر : 284616
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۹:۱۵
-

این میوه پاییزی را با این روش بپزید

این میوه پاییزی را با این روش بپزید

انار پخته به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی برای برطرف کردن عفونت‌های ویروسی مربوط به سرماخوردگی مانند گلو و گوش درد کمک می‌کند.

به گزارش عصرقائم، انار پخته به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی برای برطرف کردن عفونت‌های ویروسی مربوط به سرماخوردگی مانند گلو و گوش درد کمک می‌کند. از فواید دیگر این میوه میتوان به جلوگیری از مسدود شدن رگ‌ها و بیماری قلبی اشاره کرد. انار از چربی بد خون جلوگیری میکند و مانع از لخته شدن خون یا همان چسبیدن پلاکت‌های خونی به یکدیگر میشود. در نتیجه چربی و فشار خون کاهش پیدا میکند. انار از طرفی از سرطان پوست جلوگیری میکند و به زیبایی پوست کمک میکند. از طرفی دیگر انار میوه‌ای مدر است و باعث فعال شدن کلیه میشود و بی‌نظمی در ادرار را درمان میکند.

برای تهیه این آنتی بیوتیک طبیعی یک عدد انار را روی شعله پخش‌کن با حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بپزد و به قول معروف مغز پخت شود.

خواص انار پخته

  • زمان پخت تقریبا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. فقط باید در این مدت انار را دائم بچرخانید تا نسوزد؛ پس از تکمیل فرایند پخت، شما می‌توانید تنه‌ها و پره‌های داخل آن را میل کنید البته بهتر از است از این میوه پخته شده، شب‌ها هنگام خواب استفاده کنید و بعد از میل کردن آن دیگر چیزی نخورید تا به این ترتیب تمام عفونت‌های شما درمان شود.
  • یک انار پخته می‌تواند حتی فضای اتاق شما را مثل اسپند ضد عفونی کند!
  • اگر سرما خورده‌اید و مدام سرفه می‌کنید؛ دو راه دارید؛ یا از انار پخته استفاده کنید یا دمنوش انار بخورید.
  • انار پخته با آنتی اکسیدان‌های فراوانش می‌تواند با عفونت‌های ویروسی از جمله گلودرد مقابله کند.
  • دمنوش انار ضد سرطان است و ۳ برابر چای سبز آنتی اکسیدان طبیعی دارد که وظیفه آن مقابله با سرطان و استرس است.
  • می‌توانید از دمنوش این میوه بهشتی در کنار سایر دمنوش‌های گیاهی مثل زرشک، لیمو، عسل و آویشن استفاده کنید.

انار برای سلامت پوست

  • انار‌ها دارای ویتامین C هستند که آنتی اکسیدانی عالی برای سلامت پوست است. روند پیری و چین و چروک را به تأخیر می‌اندازد. گفته شده است که اگر پودر پوست انار را با آب لیمو و مقدار کمی عسل مخلوط کرده و روی صورت بمالیم، گاهی اوقات می‌تواند سیاهی دور چشم را برطرف کرده و رنگدانه‌ها را درمان کند.

مطالعات نشان داده است که الاژیتانین در غلظت ۵۰۰-۱۰۰۰۰ میلی گرم باعث مهار تولید رادیکال‌های آزاد شده و از آن در برابر قطعه قطعه شدن DNA، سوختگی پوست و رنگ آمیزی محافظت می‌کند.

انار‌ها سرشار از مواد مغذی

انار‌ها دارای مشخصات مغذی چشمگیری هستند – یک فنجان (۱۷۴ گرم) حاوی:

  • فیبر: ۷ گرم
  • پروتئین: ۳ گرم
  • ویتامین C: ۳۰ ٪ از RDI
  • ویتامین K: ۳۶ ٪ از RDI
  • فولات: ۱۶ ٪ از RDI
  • پتاسیم: ۱۲ ٪ از RDI

با مصرف یک فنجان دانه‌های انار شیرین ۲۴ گرم قند و ۱۴۴ کالری بدست می‌آورید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

6 + 20 =