کد خبر : 275318
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
-

کریمیان: همه چیز دست پرسپولیس است

کریمیان: همه چیز دست پرسپولیس است

بازیکن سابق سپاهان گفت: شایعات تبانی در هفته آخر لیگ برتر پایه و اساس ندارد و کسی شرفش را به خاطر تیم دیگری زیر پا نمی‌گذارد.

به گزارش عصرقائم، مهدی کریمیان در گفت‌وگو ، درباره داربی اصفهان و پیروزی سپاهانی‌ها اظهار کرد: داربی اصفهان همیشه جذابیت‌های خاص خودش را دارد و بازی جذابی است. این داربی برخلاف همه داربی‌ها همیشه حساسیت دارد و بازی خوبی می‌شود. استرس این بازی بیشتر روی دوش سپاهان بود و درست است ذوب‌آهن خطر سقوط را احساس می‌کند اما ابتدای بازی بیشتر دست آن‌ها بود و موقعیت‌هایی را داشتند اما بعد از آن سپاهان بازی را در دست گرفت. اگر ذوب‌آهن پنالتی‌اش را گل می‌کرد، می‌توانست نقطه شروع خوبی برای آن‌ها باشد اما به هر حال سپاهان بازی را برد.

او ادامه داد: در هفته آخر چیزی دست سپاهان نیست و هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. ذوب‌آهن در هفته آخر می‌تواند پیروز شود و در لیگ بماند اما سپاهانی‌ها اگر پیروز هم شوند، باید منتظر باخت یا لغزش پرسپولیس باشند. در فوتبال همه چیز اتفاق می‌افتد و اگر یادتان باشد سپاهان با فرکی در هفته آخر به شکل معجزه آسایی توانست قهرمان شود. در فوتبال همه چیز امکان پذیر است اما همه چیز دست پرسپولیس است.

بازیکن سابق سپاهان در خصوص شایعات تبانی در هفته آخر لیگ برتر گفت: در لیگ‌های پایین‌تر ممکن است این اتفاقات رخ دهد، چون شرط بندی دیده می‌شود اما برای لیگ برتر چنین بحثی را قبول ندارم. هیچکس ارزش و اعتبار خودش را زیر سوال نمی‌برد. فرهاد مجیدی از روزی که سرمربی استقلال شده، میانگین امتیازی‌اش از گل محمدی و نویدکیا بالاتر رفته است و نمی‌آید مربی‌گری خودش را زیر سوال ببرد. از آن طرف درست است که مهدی تارتار پرسپولیسی است اما با تیمش نتایج خوبی گرفته و حد پیکان مشخص است.

او اضافه کرد: به این شکل نیست که همه انتظار داشته باشند پیکان سه گل بزند یا چهار گل دریافت کند. کسی شرفش را به خاطر تیم دیگری زیر پا نمی‌گذارد و هر کسی برای خودش دارد کار می‌کند و شایعات تبانی در هفته آخر لیگ برتر پایه و اساس ندارد. به هر حال همه چیز دست پرسپولیس است و باید منتظر اتفاقات فوتبالی بمانیم. خوشبینانه ترین طرفدار سپاهان و بدبینانه ترین طرفدار پرسپولیس هم نمی‌تواند به صورت دقیق پیش بینی کند و دو تیم تا لحظه آخر برای قهرمانی می‌جنگند. سپاهان اگر قهرمان هم نشود به هر حال تیم شایسته و قابل تحسینی را ساخته است.

کریمیان: همه چیز دست پرسپولیس است/ کسی شرفش را به خاطر تیم دیگری زیر پا نمی‌گذارد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده − 5 =