کد خبر : 271895
تاریخ انتشار : یکشنبه ۶ تیر ۱۴۰۰ - ۸:۲۰
-

گلوتن، بیماری سلیاک را تشدید می کند

گلوتن، بیماری سلیاک را تشدید می کند

فریبا کوهدانی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: عمده ترین منبع گلوتن، گندم است. بعضی از افراد نسبت به این ماده حساسیت دارند و در اثر مصرف آن ممکن است دچار علائمی که عمده ترین آن علائم گوارشی است، شوند. به همین دلیل در رژیم غذایی این افراد نباید منابع غذایی حاوی گلوتن وجود داشته باشد.

به گزارش عصرقائم، فریبا کوهدانی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: عمده ترین منبع گلوتن، گندم است. بعضی از افراد نسبت به این ماده حساسیت دارند و در اثر مصرف آن ممکن است دچار علائمی که عمده ترین آن علائم گوارشی است، شوند. به همین دلیل در رژیم غذایی این افراد نباید منابع غذایی حاوی گلوتن وجود داشته باشد.

او افزود: افرادی که به گلوتن آلرژی دارند در صورت مصرف این ماده دچار بیماری سلیاک می شوند. این بیماری بیشتر علائم گوارشی دارد و بر اساس شرایط فرد، منابع غذایی حاوی گلوتن باید از رژیم غذاییشان حذف شود. امروزه برای کمک به بیماران سلیاکی محصولات فاقد گلوتن عرضه می شود.

او ادامه داد: بعضی از افراد فکر می کنند استفاده از محصولات فاقد گلوتن در حفظ سلامتیشان موثر است، اما واقعیت این است که افرادی که چنین حساسیتی ندارند از مواد غذایی فاقد گلوتن مصرف کنند، با این کار از مواد غذایی متنوع حاوی گلوتن محروم می مانند.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف هر نوع ماده غذایی حاوی آرد گندم مانند نان ها، شیرینی ها، ماکارونی، انواع سس ها حتی برخی از انواع دسر های موجود در بازار باید از رژیم غذایی بیماران سلیاکی حذف شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × چهار =