کد خبر : 246844
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۹ - ۹:۳۵
-

تداوم اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی در مازندران

تداوم اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی در مازندران

به گزارش قائم آنلاین، ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا مازندران با توجه به وضعیت نارنجی کرونایی ۱۷ شهرستان استان، در راستای جلوگیری از سوق یافتن برخی از این مناطق به وضعیت قرمز، بر تداوم اجرای کامل طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی تاکید کرد‌ و خواستار رعایت جدی تر دستورالعمل های کرونایی توسط آحاد

به گزارش قائم آنلاین، ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا مازندران با توجه به وضعیت نارنجی کرونایی ۱۷ شهرستان استان، در راستای جلوگیری از سوق یافتن برخی از این مناطق به وضعیت قرمز، بر تداوم اجرای کامل طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌های کرونایی تاکید کرد‌ و خواستار رعایت جدی تر دستورالعمل های کرونایی توسط آحاد جامعه شد.

در همین راستا و با استناد به مصوبه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ، تغییر رنگ بندی کرونایی در مناطق مختلف استان به معنای خاتمه محدودیت ها نبوده و همه دستگاه های دولتی ، نهادهای خصوصی ، اصناف و اماکن عمومی سطح استان موظف به استمرار اجرای طرح جامع محدودیت ها بر اساس رنگ بندی های اعلام شده هستند.

 محدودیت شهرهای زرد کرونایی
در این مناطق حضور تمامی کارکنان ادارات دستگاه های ارائه دهنده خدمات ضروری و مرتبط با ماموریت اساسی الزامی بوده و در سایر دستگاه ها نیز حداقل دوسوم کارکنان باید در محل کار خود حاضر باشند.

این دستگاه ها جزو ماده ۲ قانون مدیریت بحران می شوند که شامل قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی ایران اعم از وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، موسسات و شرکتهای دولتی، موسسات انتفاعی وابسته به دولت، بانک ها و موسسات اعتباری دولتی، شرکت های بیمه دولتی و همچنین موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، موسسات عمومی، بنیادها و نهادهای انقلاب اسلامی، نیروهای نظامی، امنیتی و انتظامی، تمامی نهادها و واحدهای زیر نظر مقام معظم رهبری است.
همچنین دستگاه ها موظف به لغو ماموریت های غیرفوری هستند و برگزاری جلسات در فضای سربسته باید با رعایت الزامات بهداشتی و حداکثر با حضور ۳۰ نفر انجام شود.

سازمان اداری، استخدامی ، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت کشور و استانداری ها و همچنین مدیران کل و روسای ادارات شهرستانی مسئول و ناظر بر انجام این محدودیت ها هستند.
علاوه بر این ، فعالیت مشاغل سطح چهار در این مناطق کاملا به مدت ۲ هفته ممنوع بوده و در صورت مشاهده به مدت یک هفته باید پلمپ شود.

تمامی مراکز آموزشی اعم از مدارس ، دانشگاه ها و حوزه های علمیه تعطیل است و در صورت گزارش فعالیت در مدت زمان مشخص شده برای بار نخست تذکر و برای بار دوم انفصال از خدمت مدیران برای یک ماه و برای موسسات آموزشی نیز جریمه نقدی به مبلغ ۲ میلیون تومان است.

در این مدت تمامی مراسم آئینی و مذهبی و نماز جمعه در شهرهای با رنگ بندی زرد کرونایی به طور کامل ممنوع است و در صورت مشاهده بار نخست تذکر کتبی به ستاد برگزاری نماز جمعه و بار دوم جریمه نقدی فردی به مبلغ ۲ میلیون تومان را برای خاطیان به دنبال خواهد داشت.

 شهرهای نارنجی کرونایی
دستگاه ها و سازمان های موضوع ماده ۲ قانون مدیریت بحران ( به استثنای نیروهای مسلح) مشمول محدودیت ها خواهند بود.
حداقل حضور دوسوم کارکنان دستگاه  های ارائه دهنده خدمات ضروری و مرتبط با خدمات اساسی در محل کار خود الزامی است و در سایر نهادها نیز حداقل باید یک‌سوم کارکنان در محل کار خود حضور داشته باشند.

فعالیت مشاغل گروه سطح یک و دوم در این مناطق بلامانع است و مشاغل سطح سه و چهار نیز به مدت ۲ هفته دیگر باید تعطیل باشند که با تشخیص ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا قابل تسهیل یا تشدید خواهد بود.

تمامی مراکز آموزشی ، حوزه های علمیه تعطیل و برگزاری مراسم آئینی و مذهبی همراه با نماز جمعه در این مناطق ممنوع است و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی جرایم قبلی مشمول این حوزه نیز خواهد بود به علاوه اینکه بسته های حمایتی افراد یا موسسات متخلف نیز قطع خواهد شد.

همچنین در زمینه تردد خودروهای شخصی نیز ورود خودروهای شخصی با پلاک شهرهای نارنجی به سایر شهرها ممنوع و متعاقب آن ورود خودروهای شخصی با پلاک غیر بومی به شهرهای نارنجی نیز ممنوع است.

 شهرهای قرمز کرونایی
حضور حداکثر یک‌سوم کارکنان دستگاه های ارائه دهنده خدمات ضروری و مرتبط با ماموریت‌های اساسی در محل کار الزامی است. برای کارکنان دستگاه های دیگر نیز حضور یک‌دومی کارکنان الزامی است و تمامی ماموریت های غیر فوری اداری نیز ممنوع خواهد بود.

تنها مشاغل سطح یک در شرایط قرمز کرونایی اجازه فعالیت دارند و تمامی سطوح دیگر باید به مدت ۲ هفته دیگر نیز تعطیل باشند. در صورت تخلف نیز واحدهای صنفی مشمول ۱۵ روز پلمب اجباری خواهند بود.

تمامی مراکز آموزشی و مراسم آئینی و مذهبی به طور کامل تعطیل و ممنوع بوده و تخلف در این بخش نیز متوجه جریمه است.

ورود خودروهای شخصی با پلاک بومی از شهرهای قرمز به سایر نقاط ممنوع است و ورود خودروهای شخصی با پلاک غیر بومی به شهرهای قرمز نیز ممنوع می باشد. البته خودروهایی که به تشخیص فرمانداری ها مجاز شناخته می شوند از این محدودیت مستثنی هستند.

همچنین تردد خودروهای شخصی از ساعت ۲۱ تا چهار صبح ممنوع است.

*بستری هزار بیمار کرونایی

۲۰۶ بیمار تازه مبتلا به کرونا ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی مازندران بستری شدند تا شمار بستری شدگان اکنون به ۱۰۴۴ نفر برسد.

براساس اعلام روسای دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل، ‌در حال حاضر ۱۰۴۴ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۲۲۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل مرخص شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۵ بیمار جدید مشکوک به کووید۱۹ در بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران، پذیرش و بستری و ۱۴۰ نفر ترخیص شدند.

موسوی با اشاره به بستری ۸۶۱ بیمار مشکوک و یا دارای علامت ابتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های استان، اضافه کرد: از این تعداد، ۱۹۵ بیمار کووید۱۹ به دلیل وخامت وضعیت جسمی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی از هم استانی ها خواست پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را بیش از بیش رعایت کنند تا به لطف الهی و تلاش کادر بهداشت و درمان بیماری را در استان مدیریت کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: ۳۱ بیمار تازه مبتلا به کووید ۱۹، شبانه روز گذشته در بیمارستان‌های بابل بستری شدند و ۲۲ بیمار هم با بهبودی نسبی ترخیص شدند.

سید فرزاد جلالی افزود: در حال حاضر ۱۸۳ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بسترى هستند.

او گفت: ۳۰ بیمار نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های بابل بستری هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل به شهروندان توصیه کرد: با رعایت اصول بهداشتی برای کاهش روند این بیماری تلاش کنند.

*محدودیت‌های تردد تا چه زمانی در مازندران ادامه دارد؟

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران نیز گفت: محدودیت‌های تردد بین شهری و استانی تا اطلاع بعدی در مازندران ادامه دارد و هر گونه تغییر وضعیت پس از جلسات ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام می‌شود.

بیگلری افزود: افرادی که به دلایل مختلف نیاز مبرم و ضروری به تردد در شهرستان‌های قرمز و نارنجی دارند می‌توانند از پلیس راهنمایی و رانندگی مجوز تردد دریافت کنند.

بیگلری گفت: بر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و تدابیر فرمانده انتظامی استان، پلیس با استقرار ۵۷ تیم کنترلی در مبادی ورودی شهر‌ها به صورت ۲۴ ساعته ضمن جلوگیری از تردد‌های رانندگان غیر بومی در صورت تخطی از ممنوعیت‌ها به ناچار برای حفظ سلامتی خودشان اعمال قانون خواهند کرد.

وی افزود:تردد خودرو‌های شخصی از ساعت ۲۱ تا ۴ روز بعد در شهر‌های گروه قرمز و نارنجی ممنوع است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران گفت:تردد غیر مجاز در شهر‌های قرمز تا یک میلیون تومان و در شهر‌های نارنجی نیز تا ۵۰۰ هزار تومان جریمه به همراه خواهد داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده − یازده =