کد خبر : 238361
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰
-

صلح و سازش در ۴۰ درصد پرونده‌ها

صلح و سازش در ۴۰ درصد پرونده‌ها

به گزارش قائم آنلاین، قاسم نبی‌زاده در گفت‌وگو ، با اشاره به سالروز تشکیل شورای حل اختلاف، اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایف شورای حل اختلاف در جامعه گسترش فرهنگ مصالحه و صلح و سازش است که حرکت در آن دارای ارزش اخروی بسیار و اهمیت بسزایی است. وی بیان کرد: در شروع تاسیس چند

به گزارش قائم آنلاین، قاسم نبی‌زاده در گفت‌وگو ، با اشاره به سالروز تشکیل شورای حل اختلاف، اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایف شورای حل اختلاف در جامعه گسترش فرهنگ مصالحه و صلح و سازش است که حرکت در آن دارای ارزش اخروی بسیار و اهمیت بسزایی است.

وی بیان کرد: در شروع تاسیس چند شعبه شهری و روستایی شامل دو شعبه شهری که شعبه صلحی و حکمی بود و ۴۷ شعبه روستایی بود که در کل روستاها شعبه شورای حل اختلاف دایر بود و بعد از آن تجمیع شده و هر چند روستا به یک شعبه تبدیل شده و تعداد آن ۹ شعبه است که شامل شعبه روستایی بادله، دارابکلا، اسرم، جامخانه، اسلام آباد، برگه، ولوجا، طبقده و ماکران است اما در حال حاضر دو شعبه شهری فعال است که یکی صلحی و دیگری حکمی است و شعبات روستایی غیرفعال هستند.

رئیس دادگستری میاندورود تعداد کل پرونده‌های ارجاعی سیستمی از ابتدا تاسیس شورای حل اختلاف را ۶ هزار و چهار فقره بیان کرد و گفت: از این تعداد پنج هزار و ۶۸۶ فقره مختومه شده و ۳۱۳ فقره در شعبه باقی مانده است.

نبی زاده تصریح کرد: تعداد کل پرونده های ارجاعی از ابتدای سال تا امروز به شعبات، هزار و ۵۶۷ فقره بوده است که تعداد هزار و ۲۹۰ فقره مختومه شده و ۲۷۷ فقره در شعبات مانده است و میانگین درصد صلح و سازش ۴۰ درصد بوده است.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه صلح و سازش، افزود: آموزش اعضای شورای حل اختلاف بسیار حائز اهمیت بوده و تلاش می‌کنیم از ظرفیت قضات دادگستری بیش از پیش در این زمینه استفاده شود.

نبی‌زاده خاطرنشان کرد: به‌دلیل وجود موقعیت‌ها و امکانات جدید و گسترش روابط اقتصادی، اجتماعی و اداری به طور طبیعی آمار جرایم و دعاوی حقوقی به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد چه بسا حجم زیادی از این پرونده‌ها از ماهیت و اهمیت جزئی برخوردار باشد ولی مشغولیت گسترده‌ای را برای نظام قضایی کشور پدید می‌آورد که تورم حجم پرونده‌های قضایی از مشکلات مهم و دست و پاگیر دستگاه‌های قضایی است به همین دلیل قوه قضاییه برای بهره‌گیری از فرهنگ دینی صلح و سازش در کاستن ورودی پرونده‌ها و حل سریع و آسان برخی از پرونده‌ها اقدام به تشکیل شورای حل اختلاف کرده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × 5 =