کد خبر : 238334
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰
-

توصیه اولین بانوی ستاره‌شناس ایران به نسل جوان

توصیه اولین بانوی ستاره‌شناس ایران به نسل جوان

به گزارش قائم آنلاین، دکتر اشرف بروجردی در همایش ملی مجازی نکوداشت یکصدمین سال تولد دکتر آلنوش طریان مادر نجوم و بانوی اختر فیزیک ایران با اشاره به برگزاری این مراسم نکوداشت در سال جاری همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، افزود: یکی از وظایف سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران

به گزارش قائم آنلاین، دکتر اشرف بروجردی در همایش ملی مجازی نکوداشت یکصدمین سال تولد دکتر آلنوش طریان مادر نجوم و بانوی اختر فیزیک ایران با اشاره به برگزاری این مراسم نکوداشت در سال جاری همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، افزود: یکی از وظایف سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران شناسایی گنجینه‌های علمی و معرفی آنها به جامعه است تا نسل جوان با شناسایی آنها از این گنجینه‌ها بهره‌مند شوند.

وی دکتر آلنوش طریان را یکی از پیشتازان و پیشکسوتان و اولین زن ایرانی دانست که در حوزه اختر فیزیک و ستاره شناسی مشغول به تحصیل و تحقیق شد، اظهار کرد: وی استاد دانشگاه تهران و یکی از دعدغه‌هایش تربیت نسلی برای آینده کشور بود، از این رو دکتر آلنوش در ضمن یادگیری، دانش‌های خود را در چند حوزه در اختیار جامعه قرار می‌داد.

بروجردی، یکی از این حوزه‌ها را هم نسلان وی دانست و خاطر نشان کرد: وی به هم نسلان خود می‌گوید که برای رسیدن به مدارج بالای علمی و رشد جامعه باید به دانشی روی بیاورند که زیر ساخت فکری جامعه را بسازد که ریاضیات و فیزیک و نجوم از جمله این دانش‌ها است.

رییس سازمان اسناد کتابخانه ملی با تاکید بر اینکه ریاضیات ذهن را منسجم می‌کند، ادامه داد: در حوزه دیگر دکتر طریان به کشور خود تعلق خاطر داشت و دانش را در سرزمین مادری خود توسعه داد و این رویکردی است که ما بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم.

وی دکتر آلنوش طریان را یکی از افتخارات کشور دانست که دانش خود را در اختیار نسل امروز قرار داده است، یادآور شد: وی هر آنچه که در زمان حیاتش آموخته و جمع آوری کرده بود در اختیار این سازمان قرار داد که شامل هزار مجلد کتاب و نشریه می‎شود.

بروجردی، رویکرد کشور در حوزه دانشی را علم در اختیار توسعه عنوان کرد و ادامه داد: اگر مبانی توسعه، صلح و دوستی و رفع موانع نباشد، توسعه رخ نخواهد داد و هر چه درک انسان از جامعه بیشتر باشد، راضی‌تر خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد که روزی برسد که امثال دکتر طریان در سرزمین متولد شوند و رشد کنند و روزی برسد که نیازهای علمی خود را با تعامل با دیگران به خوبی برطرف کنیم و موجب نجات انسان‌ها باشیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 + 19 =