کد خبر : 210967
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
-

سلامت؛ اولویت اسلام

سلامت؛ اولویت اسلام

به گزارش قائم آنلاین، آیت‌الله هاشم هاشم‌زاده‌ هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: «رهبر انقلاب اسلامی روز سه‌شنبه در حاشیه غرس دو اصله نهال میوه گفتند که هر چه به سلامت جامعه و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا کمک کند، حسنه و هر چه به شیوع آن کمک کند، سیئه

به گزارش قائم آنلاین، آیت‌الله هاشم هاشم‌زاده‌ هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: «رهبر انقلاب اسلامی روز سه‌شنبه در حاشیه غرس دو اصله نهال میوه گفتند که هر چه به سلامت جامعه و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا کمک کند، حسنه و هر چه به شیوع آن کمک کند، سیئه است. اکنون که بحران شیوع ویروس کرونا کشور ما را نیز درگیر کرده با توجه به آن که کشور ما جمهوری اسلامی و منتسب به اسلام است و هر کنشی که در این مملکت انجام می‌شود، به حساب اسلام گذاشته می‌شود، تکلیف ما در مواجهه اخلاقی با مسائل بیش از دیگر کشورهای جهان است.

ایران، کشوری است اسلامی و به مملکتِ امام زمان(عج) شناخته می‌شود. بنابراین به هر میزان که ما در این زمینه‌ها با رویکردی اخلاقی ورود کنیم، به‌ نام امام زمان(عج) تمام می‌شود و چنانچه روندی معکوس در دستور کار قرار گیرد، به ضرر اسلام و نظام اسلامی است. مساله دیگر این است که اساسا، سلامت انسان مهم‌تر از هر مساله جانبی است. مساله سلامت، مساله اول هر جامعه و دولتی است و حتی از اقتصاد کشورها هم مهم‌تر است. در جهان بشری، سلامت حرف اول را می‌زند. همچنان که در اسلام هم به سلامت بیش از هر موضوع دیگری اهمیت داده شده است. آن قدر که در رابطه با حفظ سلامت، آیات و روایات متعددی داریم و تعداد آیات و روایت مربوط به دیگر مسائل به ‌مراتب کمتر است. سلامت انسان آن قدر برای اسلام مهم است که گاهی بعضی از امور حلال به ‌این واسطه حرام می‌شود. به این معنا که هر امر حلالی که سلامت انسان را به خطر بیندازد، حرام است.

مثال برای این گفته، بحث روزه است که جزو واجبات است. اما همین روزه اگر باعث ضرر و بیماری برای فرد باشد، امری که واجب است تبدیل به امر حرام می‌شود. علاوه بر این مسائل باید درباره این بیماری تاکید کنیم که رعایت و مبارزه با آن صرفا مساله‌ای فردی نیست و تنها مسئولان بهداشت و درمان در قبال آن مسئولیت ندارند، بلکه تمامی شهروندان در حد و اندازه خودشان مسئولند و باید نکات بهداشتی را رعایت کنند. همچنین برای این که زحمات کادر درمانی بیمارستان‌ها بیشتر نشود همه باید به نوبه خود به این عزیزان زحمتکش کمک کنیم. بنابراین رعایت اصول و نکات بهداشتی همچون صواب جهاد است و حسنه فراوانی به ‌دنبال دارد و عدم رعایت آن سیئه‌ای‌ است، عظیم.»

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 + 6 =