کد خبر : 197424
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۰
-

پرداخت الکرتونیک سداد حامی نمایشگاه تهران هوشمند

پرداخت الکرتونیک سداد حامی نمایشگاه تهران هوشمند

به گزارش قائم آنلاین، شرکت پرداخت الکترونیک سداد که بر اساس اعلام نشریه معتبر نیلسون ریپورت از میان ۱۵۰ شرکت پذیرنده برتر جهان رتبه ۴۸ را دارد همواره در حمایت از همایش‌های تخصصی در حوزه مالی، پرداخت، استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای خلاق پیشگام بوده است، اینبار نیز با حمایت مادی و معنوی از سومین همایش تهران

به گزارش قائم آنلاین، شرکت پرداخت الکترونیک سداد که بر اساس اعلام نشریه معتبر نیلسون ریپورت از میان ۱۵۰ شرکت پذیرنده برتر جهان رتبه ۴۸ را دارد همواره در حمایت از همایش‌های تخصصی در حوزه مالی، پرداخت، استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای خلاق پیشگام بوده است، اینبار نیز با حمایت مادی و معنوی از سومین همایش تهران هوشمند که ۱۸ و ۱۹ آذرماه ۱۳۹۸ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد به فراهم‌کردن بستری مناسب برای نوآوری در این زمینه برآمد.

این رویداد که با حضور جمعی از متخصصان شهر هوشمند، مدیران ارشد شهرداری‌ها، اعضای شوراهای اسلامی شهرها، چند تن از وزرا و مدیران ارشد دولت و شهرداران تعدادی از کلانشهرهای دنیا همراه است، موضوع مهم و استراتژیک شهر هوشمند را در دستور کار خود قرار داده است.

پنل تخصصی نوآوری در شهر، بازیگران، پلتفرم‌ها و اکوسیستم نیز با حضور و سخنرانی معاون فناوری اطلاعات پرداخت الکترونیک سداد در دومین روز برپایی این همایش برگزار شد.

طاها عباچی، معاون فناوری اطلاعات پرداخت الکترونیک سداد در این پنل با تشریح ظرفیت‌های این شرکت در حوزه تخصصی پرداخت، اظهار کرد: مجموعه پرداخت الکترونیک سداد برای همکاری با شهرداری تهران در جهت تسهیل و کارآمدسازی پرداخت‌های مرتبط با شهرداری آمادگی کامل دارد.

وی افزود: ما از توانمندی لازم برای آماده‌سازی و راه‌اندازی یک پلتفرم کارآمد و مدرن برخوردار هستیم که چنین پلتفرمی هم برای جذب منابع سرمایه‌گذاران بزرگ در پروژه‌های شهری و تسهیل روند جمع‌آوری سرمایه در پروژه‌های آنها مثمرثمر خواهد بود و هم به کسب وکارهای کوچک و شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها کمک می‌کند تا با یک پشتوانه فنی و مالی و زیرساختی وارد پروژه‌های شهرداری شوند.

معاون فناوری اطلاعات پرداخت الکترونیک سداد با اشاره به رشد اکوسیستم استارتاپی در کشور، توسعه فضای نوآورانه و اکوسیستم استارتاپی در حوزه شهری را در باز کردن گره‌های مدیریت شهری مفید دانست و تصریح‌کرد: استارتاپ‌ها برای موفقیت در تمام حوزه‌هایی که به آن ورود می‌کنند به خصوص حوزه شهری باید مسئولیت‌پذیر باشند و برای حل مسائل و گره‌هایی که در شهر وجود دارد، با جدیت وارد عرصه شوند. ضمنا شرط حضور موفق استارتاپ‌ها در  حوزه شهری  و به طور کلی تمام حوزه‌ها و فعالیت‌ها  این است که برای خود، بیزینس مدل درآمدزا داشته باشند و درآمد خود را از حل کردن مشکلات و مسائلی که در این حوزه وجود دارد کسب کنند نه اینکه صرفا با تسهیل ارتباط کسب وکارها با مصرف‌کنندگان نهایی خواستار سهمی از درآمد کسب وکارهای دیگر که در حال حاضر در حال فعالیت هستند و بیزنس مدل خود را دارند، باشند.

وی همچنین در این پنل تخصصی به معرفی یکی از محصولات شرکت پرداخت الکترونیک سداد تحت عنوان اپلیکیشن ایوا پرداخت و گفت: این اپلیکیشن دارای خدمات گوناگون و سرویس‌های پرداخت است. کیف پولی که در این اپلیکیشن تعبیه شده از طریق پرداخت با QR کد می‌تواند تمام پرداخت‌های شهری را پوشش دهد و با توجه به این که شهرداری تهران در حوزه پرداخت‌های خرد هزینه سنگینی انجام داده و اگر بخواهد این پرداخت‌ها را ساماندهی بهتری کند باید هزینه‌ه ای سنگین‌تری هم انجام دهد، بهره‌گیری از این اپلیکیشن می‌تواند بسیار مثمرثمر باشد و شهرداری را از این هزینه‌ها معاف کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − 4 =