کد خبر : 195719
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
-

از علت تا درمان سینوزیت

از علت تا درمان سینوزیت

به گزارش قائم آنلاین، محمد پورحاجی غلامی متخصص گوش و حلق و بینی اظهار کرد: سینوس‌ها حفره‌های بسته‌ای هستند که یک مجرای کوچک به سوی بینی دارند. او در ادامه افزود: هوایی که روزانه از آن نفس می‌کشیم، ابتدا توسط بینی قبل از اینکه وارد مجرا‌ها شوند تصفیه و سپس گرم و مرطوب می‌شوند. پورحاجی

به گزارش قائم آنلاین، محمد پورحاجی غلامی متخصص گوش و حلق و بینی اظهار کرد: سینوس‌ها حفره‌های بسته‌ای هستند که یک مجرای کوچک به سوی بینی دارند.

او در ادامه افزود: هوایی که روزانه از آن نفس می‌کشیم، ابتدا توسط بینی قبل از اینکه وارد مجرا‌ها شوند تصفیه و سپس گرم و مرطوب می‌شوند.

پورحاجی بیان کرد: زمانی که مخاط بینی احتقان می‌کنند، هوا دیگری داخل سینوس‌ها وارد نمی‌شود و به همین علت سینوس‌ها محل مناسبی برای رشد عفونت‌های گوناگون و باکتری‌ها به خصوص در فصول سرد سال می‌شود.

او یادآوری کرد: سینوزیت‌ها در ۳ نوع، حاد، مزمن و تحت حاد هستند.

این متخصص گوش درباره سینوزیت حاد گفت: سینوزیت حاد معمولاً در بزرگسالان و جوانان بر اثر آلرژی و عفونت‌ها و در کودکان بر اثر ویروس‌ها و باکتری‌ها ایجاد می‌شوند و علائمی همچون تب، درد و اشک چشم را به همراه دارند.

پورحاجی غلامی اظهار کرد: معمولاً طول درمان سینوزیت حاد از ۳ روز تا ۳ هفته است.

او در ادامه افزود: سینوزیت مزمن معمولاً در افراد مبتلا به آلرژی دیده می‌شود و این افراد بیشتر در معرض خطر هستند.

حاجی غلامی تصریح کرد: سینوزیت مزمن با علائمی همچون ترشحات و خلط پشت حلق تشخیص داده می‌شود، طول درمان این نوع سینوزیت طولانی و به مدت ۳ ماه و در بعضی موارد بیش از ۳ ماه است و به همین علت باید به مدت طولانی مانند افرادی که بیماری قلبی دارند زیر نظر پزشک باشند.

محمد پورحاجی غلامی در آخر گفت: سینوزیت تحت حاد در افراد کمتری رخ می‌دهد، در این نوع سینوزیت افراد حتماً باید به پزشک مراجعه کنند و در صورت تشخیص او در بیمارستان بستری و در صورت نیاز عمل شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده − ده =