کد خبر : 160048
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۵
-

شناسایی ۵۴۲ استعداد درخشان در دانشگاه تهران

شناسایی ۵۴۲ استعداد درخشان در دانشگاه تهران

به گزارش قائم آنلاین، افسانه محمدی در گفت‌وگو ، با بیان این‌که استعدادهای درخشان صرفاً در مقطع کارشناسی شناسایی و معرفی می‌شوند، اظهار کرد: نخستین ملاک برای شناسایی استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی شناسایی رتبه آن‌ها در آزمون کنکور سراسری است که با محاسبه ۲.۵ انحراف معیار است که البته سازمان سنجش سالانه اسامی ۱۰۰۰

به گزارش قائم آنلاین، افسانه محمدی در گفت‌وگو ، با بیان این‌که استعدادهای درخشان صرفاً در مقطع کارشناسی شناسایی و معرفی می‌شوند، اظهار کرد: نخستین ملاک برای شناسایی استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی شناسایی رتبه آن‌ها در آزمون کنکور سراسری است که با محاسبه ۲.۵ انحراف معیار است که البته سازمان سنجش سالانه اسامی ۱۰۰۰ نفر را به‌عنوان رتبه‌های برتر ارسال و معرفی می‌کند مبنی بر این‌که تراز نمره این دانشجویان در حد استعدادهای درخشان است؛ از این‌رو نیازی به شناسایی نیست.

وی با بیان این‌که حداقل معدل دو ترم اول تحصیلی دانشگاه از دیگر ویژگی‌های لازم برای قرار گرفتن در لیست استعدادهای درخشان است، گفت: هم‌چنین باید میانگین کل دوره از ۱۷ بیشتر باشد. سالانه ۳ جشنواره رازی، فارابی و خوارزمی در سطح دانش‌آموزی در کشور برگزار می‌شود که دارندگان رتبه ۱ تا ۳ و نیز دارندگان طلای المپیادهای علمی دانش‌آموزی جزو استعدادهای درخشان محسوب می‌شوند.

کارشناس مسئول بنیاد ملی نخبگان و المپیادها در دانشگاه تهران با بیان این‌که تا سال ۸۸ بودجه‌ای برای این دانشجویان به دانشگاه‌ها اختصاص می‌یافت، خاطرنشان کرد: اما هم‌اکنون بنیاد ملی نخبگان برای این دانشجویان مزایایی در نظر می‌گیرد.

محمدی با بیان این‌که دو دانشگاه تهران و شریف بیشترین دانشجویان مشمول جایزه‌های بنیاد ملی نخبگان را دارا هستند، ادامه داد: در دوره ارشد و دکترا استعدادهای درخشان شناسایی نمی‌شوند، اما در صورت داشتن دست کم دو مقاله با ویژگی خوب پژوهشی معدل بالای ۱۷ و نمره زبان خوب این افراد مشمول ورود مستقیم به مقطع دکترا می‌شوند.

وی با بیان این‌که دیگر کثرت مقالات ملاکی برای ارتقای افراد به مقطع بالاتر تحصیلی محسوب نمی‌شود، گفت: البته ۱۵ درصد برتر ورودی‌های مقطع کارشناسی در هر رشته‌ای می‌توانند بدون آزمون وارد مقطع کارشناسی ارشد شوند.

کارشناس مسئول بنیاد ملی نخبگان و المپیادها در دانشگاه تهران با اشاره به برگزاری المپیادهای دانشجویی در طول سال افزود: رتبه‌های ۱ تا ۱۵ این المپیادهای دانشجویی هم تقدیر می‌شوند و به آن‌ها جوایزی تعلق می‌گیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده + 17 =