کد خبر : 146682
تاریخ انتشار : شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰
-

تأکید رهبری به کارنامه سیاه دولت های اروپایی در برجام

تأکید رهبری به کارنامه سیاه دولت های اروپایی در برجام

به گزارش قائم آنلاین، سید جعفر قنادباشی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو ؛ با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی گفت: رهبر فرزانه انقلاب، طبق سنت همه ساله در روز اول فروردین امسال نیز رهنمودهایی را ارائه کردند که از مهمترین و ضروری ترین موضوعاتی است که کشور در مقطع کنونی

به گزارش قائم آنلاین، سید جعفر قنادباشی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو ؛ با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی گفت: رهبر فرزانه انقلاب، طبق سنت همه ساله در روز اول فروردین امسال نیز رهنمودهایی را ارائه کردند که از مهمترین و ضروری ترین موضوعاتی است که کشور در مقطع کنونی به آن نیاز دارد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب، سال جدید را سال فرصت ها؛ سال امکانات و گشایش برای ملت ایران دانسته اند، ابراز کرد: معظم له در بیاناتشان در حرم رضوی، به تشریح علل انتخاب عنوان«رونق تولید» برای سال جدید پرداختند و همچنین اصلی ترین اقداماتی که به تحقق این امر و به رونق تولید در کشور می انجامد، تشریح کردند.

قنادباشی بیان کرد: مقام معظم رهبری با اشاره به کارنامه و عملکرد خوب مردم در خصوص حمایت از کالای ایرانی، به برخی از موانع و کاستی ها در این زمینه اشاره کردند و برداشتن این موانع از جمله جلوگیری از واردات بی رویه و زیان بار را برای ایجاد رونق اقتصادی در کشور، ضروری توصیف کردند، به ویژه آنکه بنا به فرموده ایشان، این رونق اقتصادی است که می تواند به بسیاری از مشکلات اساسی کشور از جمله مشکلات معیشتی، بیکاری، تورم، کاهش ارزش پول ملی و وابستگی به بیگانگان پایان دهد.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: رهبر حکیم انقلاب، بخش دوم  از بیاناتشان را به بررسی روابط ایران با غرب اختصاص دادند و ضمن اشاره به کارنامه سیاه دولت های اروپایی در ماجرای برجام، اهداف و مقاصد شوم غربی ها را در برخورد با دیگر کشورها و ازجمله کشورمان تشریح فرمودند. چنانکه گفتند : «تجربه‌های تاریخی و مشاهدات عینی از رفتار غربی ها نشان می دهد که از آنان می توان انتظار توطئه و خیانت و از پشت خنجر زدن را داشت، اما نباید انتظار کمک و صداقت و همراهی را داشت.»

وی ابراز کرد: همچنین ایشان در خصوص روابط با غرب، دو نظریه «تعصّب بیجا و ندیدن مثبتات غرب » و «خوش بینی به غرب و غرب زدگی» را رد کردند و عنوان کردند که ما در مجموع باید امیدمان به غرب قطع شود و خلاصه اینکه: «با غرب باید ارتباط داشت، ولی نباید به آنها، تکیه کرد.»

قنادباشی با اشاره به تعیین شعار سال ۹۸ با عنوان «رونق تولید» افزود: رهبر معظم انقلاب سال ها است که با عناوین مختلف، بر ضرورت اولویت بخشیدن به مسائل اقتصادی کشور تاکید می کنند، اما اینک با توجه تشدید جنگ اقتصادی دشمنان علیه ایران،  از همگان خواسته اند تا بیش از پیش به رونق تولید بیاندیشند و همه امکانات  و توانمندی های فکری و عملی  را در این عرصه بکار گیرند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به مطلب فوق گفت: بسیاری از کارشناسان اقتصادی معتقدند که رونق تولید در کشور امری کاملاً امکان پذیر است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند” سال ۹۸ سال فرصت خوبی است تا ملت ایران بتواند گام های اساسی و بزرگی در ارتقاء توانمندی های اقتصادی خود بردارد”.

وی تصریح کرد: البته این در صورتی است که دستگاه های اجرایی، وظایف خود را در این زمینه بخوبی انجام دهند و کاستی هایی که در اصلاح نظام بانکی در چند سال اخیر صورت گرفته، تکرار نشود و همچنین در واگذاری و فروش کارخانجات دولتی به بخش خصوصی، مراقبت های لازم و مؤثری صورت بگیرد.

قنادباشی در پایان خاطر نشان کرد: اما بخش پایانی بیانات رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی خطاب به جوانان و به گام دوم انقلاب اختصاص پیدا کرد ایشان در این بخش فرمودند: «جوانها باید شانه‌شان را زیر بار مسئولیّت های دشوارِ کوچک و بزرگ بدهند؛ علاج مشکلات کشور این است. ما در گام دوّم انقلاب بایستی حرکت کشور را بر دوش جوان ها قرار بدهیم، همچنان که در گام اوّل در دوره‌ی انقلاب هم هدایت را امام می کرد امّا حرکت را و موتور پیشرفت را جوانان روشن میکردند».

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 5 =

الاحقر یکشنبه , ۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۲:۴۲

به نام خدا
موضوع: درخواست خروج از برجام
سلام علیکم
تنها راه موفقیت ما، مقاومت در برابر دشمنان زورگو، تکیه بر توانمندی و ظرفیت های داخلی و ارتباط با کشورهای غیر مستکبر است. آمریکا و این سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان حتی اگر در مقابل چشم ما، جنگ زرگری هم راه بیاندازند باز دو روی یک سکه اند. مگر یادمان رفته که امام راحل (ره) فرمود: «آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر.»
امام خامنه ای قبل از روی کار آمدن دولت ترامپ فرمودند: «برجام را ابتدائاً نقض نخواهیم کرد این را همه بدانند … آن ها اگر پاره کردند ما آتش می زنیم.»
ایشان سال گذشته، پس از خروج آمریکا از برجام در جلسه خصوصی با هیأت دولت فرمودند: «در روزنامه خواندم که ترامپ گفته که من می خواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سخت‌گیری نسبت به ایران، [امّا] او به من سفارش کرد درباره‌ی سخت‌گیری راجع به ایران! اینها این [جور] هستند دیگر. آن‌وقت تلفن می زند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم به ایشان می کند. اینها را بایستی این‌جوری و با این چشم نگاه کرد؛ بدند اینها، اینها خیلی بدند. بنده یک سینه حرف دارم در زمینه‌ی اروپایی‌ها – نه به‌خاطر سیاستهای امروزشان ‌- به‌خاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان داده‌اند؛ خیلی حرف گفتنی اینجا زیاد است، نمیخواهیم حالا وارد آن مسائل بشویم.»
سپس در یک جلسه عمومی فرمودند: «حالا گفته می‌شود که برجام را می‌خواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم. من می‌گویم به اینها هم اعتماد نکنید؛ [اگر] می‌خواهید قرارداد بگذارید، … تضمین به دست بیاورید، تضمین واقعی، تضمین عملی، والا فردا اینها هم همان کاری را خواهند کرد که آمریکا کرد، [امّا] به یک شیوه‌ی دیگر.»
علیرغم تمام این نصایح متأسّفانه دولت پس از گذشت نزدیک به ده ماه از خروج آمریکا از برجام منتظر وعده سر خرمن اروپایی ها ماند! آن هم وعده ای که از SPV به اینستکس تنزّل یافت. این در حالی بود که اروپایی ها خود اعتراف کردند، هیچگاه تحریم های آمریکا را دور نمی زنند، بلکه فقط در چارچوب آنچه ارباب آمریکایی به آن ها اجازه داده است، فقط به ایران کمک های انسان دوستانه می کنند، یعنی غذا و دارو را در برابر فروش نفت می دهند و همزمان بارها ما را تحت فشار می گذاشتند که در برابر همین وعده های ننگ آور توخالی بدون تضمین، به برجام های ۲، ۳، ۴ و ۵ ( خود تحریمی مالی FATF، موشکی، منطقه ای و حقوق بشر) بپیوندیم.
بالاخره رهبر معظم انقلاب در ابتدای امسال در حرم رضوی فرمودند: « در مورد ایران، از اواسط قاجار، اروپایی‌ها به ما ضربه زدند. در جنگهای ایران و روس، انگلیس‌ها به ایران خیانت کردند؛ به عنوان واسطه وارد میدان شدند، امّا از پشت خنجر زدند. در قضیّه‌ی امتیاز تنباکو، در قضیّه‌ی امیرکبیر و رفتاری که با امیرکبیر کردند؛ فشارهای انگلیس‌ها و سفارتخانه‌های اروپایی در تهران بود که پادشاه ابله قاجار را وادار کرد خون امیرکبیر را بریزد و او را که می توانست ایران را متحوّل کند، کنار بگذارد. [همچنین] رفتار اروپایی‌ها در روی کار آوردن حکومت دیکتاتوری رضاخان، رفتار اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها در ساقط کردن دولت مصدّق، رفتار آنها در قضایای گوناگون اقتصادی و سیاسی و امنیّتی ما و رفتار آنها در قضیّه‌ی جنگ تحمیلی و بعد هم رفتار آنها در قضیّه‌ی تحریم؛ اینها را ما نباید از یاد ببریم. غربی‌ها با ما همیشه همین جور رفتار کرده‌اند؛ نمیتوانیم به آنها هیچ امیدی داشته باشیم. در همین قضیّه‌ی اخیر، در قضیّه‌ی برجام، وظیفه‌ی اروپایی‌ها چه بود؟ خب یک قرارداد هفت‌جانبه‌ای بسته شده بود -شش کشور و ایران این طرف؛ هفت کشور- یک طرف که آمریکا است خارج شد؛ وظیفه‌ی طرفهای دیگر چه بود؟ وظیفه‌ی اروپایی‌ها این بود که می‌ایستادند در مقابل آمریکا، میگفتند ما به تعهّد خودمان پایبندیم؛ تعهّد آنها این بود که تحریمها به طور کلّی برداشته بشود؛ باید محکم می‌ایستادند، [امّا] با بهانه‌های مختلف نَایستادند. علاوه بر اینکه در مقابل آمریکا نَایستادند، خودشان هم در عین اینکه مدام به ما تأکید کردند و می کنند که «نبادا از برجام خارج بشوید»، عملاً از برجام خارج شده‌اند؛ یعنی حتّی تحریمهای جدیدی را علیه ایران به وجود آورده‌اند. این رفتار اروپایی‌ها است؛ از اینها می شود توقّع داشت؟ این کانال مالی‌ای هم که اخیراً مدام گفته میشود یک کانال مالی درست کرده‌اند، این به شوخی شبیه‌تر است؛ البتّه شوخی تلخی است. این هیچ معنی‌ای ندارد؛ آن چیزی که وظیفه‌ی آنها است با آنچه آنها دارند مطرح میکنند زمین تا آسمان فرق میکند. در آخرین مسئله‌ی بین‌المللی ما، باز اروپایی‌ها مثل گذشته از پشت خنجر زدند، به ما خیانت کردند. از اینها توقّع نمی شود داشت؛ هیچ توقّعی نمی شود داشت.»
در واقع این به اصطلاح کانال اینستکس، دامی برای بلوکه کردن درآمدهای ارزی کشور، جهت افزایش فشار بیشتر بر ماست. لذا لازم است علاوه بر رد اینستکس، صادرات و واردات خود را با هر پول دیگری غیر از دلار آمریکا و در قالب پیمان های دو جانبه با کشورهای غیر مستکبر غربی انجام داده؛ و در یک اقدام انقلابی از برجام خارج شویم؛ ضمن آن که از تصویب لوایح استعماری پالرمو و CFT ممانعت به عمل آورده و اجرای الزامات FATF را خاتمه دهیم.