کد خبر : 134272
تاریخ انتشار : شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۸:۵۰
-

افزایش ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف گوشت قرمز

افزایش ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف گوشت قرمز

به گزارش قائم آنلاین، بررسی داده‌های دو مطالعه نشان می‌دهد این مواد خوراکی همگی موجب افزایش التهاب در بدن شده و التهاب نیز با احتمال بالاتر ابتلا به سرطان روده مرتبط است. «ادوارد جیووونوچی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می‌گوید: «مطالعات قبلی ارتباط رژیم غذایی را با سرطان روده نشان داده‌اند،

به گزارش قائم آنلاین، بررسی داده‌های دو مطالعه نشان می‌دهد این مواد خوراکی همگی موجب افزایش التهاب در بدن شده و التهاب نیز با احتمال بالاتر ابتلا به سرطان روده مرتبط است.

«ادوارد جیووونوچی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می‌گوید: «مطالعات قبلی ارتباط رژیم غذایی را با سرطان روده نشان داده‌اند، اما دلیل آن به خوبی مشخص نبود.»

به گمان وی و تیم تحقیقش، التهاب ناشی از تغذیه حداقل یکی از علل تاثیر رژیم غذایی می‌تواند باشد. به همین منظور، تیم تحقیق داده‌های جمع‌آوری‌شده از بیش از ۱۲۱ هزار فرد مربوط به دو مطالعه را بررسی کردند.

این افراد حدود یک ربع قرن از لحاظ تاثیر احتمالی رژیم غذایی بر سلامت شان تحت نظر بوذند. شرکت‌کنندگان هر چهار سال یکبار پرسشنامه‌ای در مورد تغذیه تکمیل کردند.

در طول مدت پیگیری، ۲۶۹۹ مورد ابتلا به سرطان کلورکتال (روده بزرگ) گزارش شد. محققان با مقایسه رژیم غذایی این افراد دریافتند آنهایی که بیشتر رژیم غذایی التهابی داشتند ۳۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان روده و ۷۰ درصد بیشتر در معرض سرطان رکتوم (مقعد) قرار داشتند.

به گفته جیووونوچی، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز، آرد تصفیه شده و نوشیدنی‌های قندی از جمله مواد خوراکی مرتبط با التهاب ناشی از سرطان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

5 × 5 =