وی افزود: بعد از جنگ جهانی دوم دو عامل کلیدی بدهی های بالای دولت ها و همچنین افزایش نرخ تورم موجب شد که حذف صفر از واحد پولی مورد توجه قرار بگیرد و تاکنون نیز ۵۰ کشور اقدام به این امر کرده اند که در برخی از کشورها نیز حذف ۶ صفر از پول ملی صورت گرفته است.

مستخدمین حسینی ادامه داد: باید بازارهای اقتصادی در تعادل قرار بگیرند، اصلاح نظام بانکی انجام شود، جلوگیری از ایجاد نقدینگی های جدید و هدایت نقدینگی موجود به سمت بازارهای مولد صورت بگیرد، زیرا این مسائل در واقع از زیرساخت های حذف صفر از پول ملی هستند.

قائم مقام اسبق بانک مرکزی توضیح داد: مطرح کردن مسئله حذف صفر در شرایط فعلی به نوعی سرگرم کردن مردم و رسانه هاست تا از مسائل اصلی و کلیدی غافل شوند.

وی تصریح کرد: تا زمانی که فضای کسب و کار بهبود پیدا نکند و محدودیت های موجود در این فضا توسط دولت و مجلس رفع نشود و در خصوص مسائل مربوط به تورم و افزایش سطح عمومی قیمت ها چاره اندیشی نشود، حذف صفر از پولی هیچ کمکی به اقتصاد نخواهد کرد.

مستخدمین حسینی بیان کرد: بودجه ۹۸ نشان می دهد که دوباره به دوره رکود تورمی وارد خواهیم شد لذا باید در ابتدا اقتصاد از رکود خارج شده و شرایط برای رونق اقتصادی آماده شود، چراکه در غیر این صورت حذف صفر از پول ملی تنها هزینه هایی را بر روش مردم می گذارد.