کد خبر : 119818
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۰
-

آمریکا از پیمان موشکی با روسیه هم خارج می‌شود؟

آمریکا از پیمان موشکی با روسیه هم خارج می‌شود؟

به گزارش قائم آنلاین، گاردین نوشت که این اقدام بر خلاف مواضع ترامپ و برخی متحدان واشنگتن است. بولتون که سومین مشاور امنیت ملی دولت ترامپ ظرف کمتر از دو سال گذشته است، توصیه کرده که کشورش از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد که سال ۱۹۸۷ میلادی با شوروی امضا کرده، خارج شود؛ پیمانی که

به گزارش قائم آنلاین، گاردین نوشت که این اقدام بر خلاف مواضع ترامپ و برخی متحدان واشنگتن است.

بولتون که سومین مشاور امنیت ملی دولت ترامپ ظرف کمتر از دو سال گذشته است، توصیه کرده که کشورش از پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد که سال ۱۹۸۷ میلادی با شوروی امضا کرده، خارج شود؛ پیمانی که واشنگتن به خاطر توسعه موشک های جدید کروز از سوی مسکو، مقام های کرملین را ناقض این پیمان می داند.

پیشنهاد بولتون با مخالفت شدید وزارت امورخارجه و دفاع آمریکا رو به رو و موجب شد جلسه کاخ سفید که قرار بود دو روز دیگر برای بحث و بررسی طرح بولتون برگزار شود، به تعویق بیفتد.

گاردین نوشت: بولتون که حیات سیاسی اش به مخالفت با معاهده های منع سلاح شهره است، نقش سنتی مشاور امنیت ملی را کنار گذاشته است و وظیفه اش تنها به هماهنگی میان رهبران سیاسی و آژانس های اطلاعاتی محدود شده، به طوری که وی به یکی از عوامل اصلی تغییرات ریشه ای در کاخ سفید تبدیل شده است.

مسؤولان پیشین آمریکا اعلام کردند که بولتون عامل تعویق مذاکرات واشنگتن با مسکو در خصوص پیمان کاهش تسلیحات هسته‌ای است که دو طرف سال ۲۰۱۰ آن را در جمهوری چک امضا کردند؛ معاهده ای که سال ۲۰۲۱ منقضی می شود.

باراک اوباما رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا و «دیمیتری مدودف» رییس‌جمهوری وقت روسیه پیمان جایگزین معاهده کاهش تسلیحات استراتژیک (استارت) را در شهر پراگ جمهوری چک امضا کردند.

بر اساس توئیتی که بولتون منتشر کرد، قرار است وی امروز (شنبه) به روسیه برود و با مسؤولان بلندپایه این کشور از جمله «سرگئی لاوروف» وزیر امورخارجه و «نیکولای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه دیدار کند.

پیمان «استارت ۱» یک معاهده منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد میان آمریکا و روسیه است که «رونالد ریگان» رئیس‌جمهوری آمریکا و «میخائیل گورباچف» دبیرکل حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی سابق در تاریخ ۸ دسامبر ۱۹۸۷ (۱۷ آذر ۱۳۶۶) آن را امضا کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 − 5 =