کد خبر : 118234
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۰
-

اقدام مسئولان به گرد پای تولید زباله در مازندران نمی‌رسد

اقدام مسئولان به گرد پای تولید زباله در مازندران نمی‌رسد

به گزارش قائم آنلاین، پسماند یکی از معضلات جدی در استان مازندران است، حجم تولیدی پسماند در استان مازندران به روزانه بیش از سه هزار تن است که به اعتقاد کارشناسان بیش از ۶۰ درصد پسماند تولیدی مازندران به صورت شیرابه است. اطلاعات خبرنگار بلاغ از وضعیت زباله‌های تولیدی در استان مازندران نشان می‌دهد که

به گزارش قائم آنلاین، پسماند یکی از معضلات جدی در استان مازندران است، حجم تولیدی پسماند در استان مازندران به روزانه بیش از سه هزار تن است که به اعتقاد کارشناسان بیش از ۶۰ درصد پسماند تولیدی مازندران به صورت شیرابه است.

اطلاعات خبرنگار بلاغ از وضعیت زباله‌های تولیدی در استان مازندران نشان می‌دهد که ساروی‌ها و قائم‌شهری‌ها بیشترین آمار تولید زباله را به خودشان اختصاص داده‌اند.

زباله‌های تولیدی استان مازندران به صورت نامناسب در ۲۷ نقطه از استان دفن می‌شود که مهم‌ترین مراکز دپوی زباله استان مازندران شامل شهرهای ساری، آمل، محمودآباد، قائم‌شهر، سوادکوه، نور و بهشهر است که در حال حاضر دپو زباله در محمود آباد به دلیل عدم پذیرش زباله‌های محمودآباد توسط شهرداری آمل زباله‌های این شهر در ساحل دریا دپو می‌شود. میزان زباله‌های تولیدی محمودآباد حدود ۶۰ تن است که در ایام تعطیل به ۸۰ تن در روز می‌رسد.

اما آمارهای وضعیت تولید زباله در مازندران حقایق تلخ که به راحتی نباید از کنار آن گذشت.

چالوس‌های روزانه ۱۳۰ تن زباله تولید می‌کنند، حجم زباله‌های تولیدی در بابلسر بیش از ۸۵ تن است، در گلوگاه ۱۳ تن، بهشهری‌ها روانه ۷۶ تن زباله تولید می‌کنند که بخشی از زباله‌های تولیدی به کمپوست تبدیل می‌شود، ظرفیت اسمی کارخانه تولید کمپوست بهشهر بیش از ۲۵۰ تن است که در حال حاضر با نصف ظرفیت مشغول کار می‌باشد.

جویباری‌ها ۴۷ تن، سیمرغ روزانه ۷ تن و سهم محمودآباد در تولید زباله ۶۰ تن در روز است.

قائم‌شهری‌ها با تولید ۲۵۴ تن زباله در روز و ساوری‌ها با تولید ۲۷۶تن رکورددار تولید زباله در استان مازندران هستند که زباله‌های هر دو شهر استان به صورت نامناسب دپو می‌شود.

مردم نور روزانه ۱۰۷ تن، عباس آباد ۴۷ تن و مردم نوشهر روزانه ۶۶ تن زباله تولید می‌کنند.

در بهنمیر روزانه ۱۲ تن زباله تولید می‌شود، فریدونکناری‌ها ۴۰ تن و میزان تولید زباله در نکا حدود ۶۰ تن است.

سهم تولید زباله در نکا ۶۰ تن بوده و در سوادکوه ۴۳ تن زباله تولید می‌شود، میزان تولید زباله در تنکابن ۱۰۵ تن است و رامسر غربی‌ترین شهر استان ۷۳ تن زباله تولید می‌شود.

میزان زباله‌های تولیدی در بابل دست کمی از ساری و قائمشهر ندارد و بابلی‌ها با ۲۲۰ تن زباله تولیدی بعد از قائمشهری‌ها و ساروی‌ها در رتبه سوم تولید زباله قرار دارند.

حجم زباله‌های تولیدی در آمل حدود ۲۰۶ تن است که پسماندهای این شهرستان هم به صورت نامناسب دپو می‌شود.

به صورت کلی سیمای استان مازندران در ارتباط با وضعیت تولید و دفن پسماند چندان مناسب نیست.

تلاش‌هایی در بحث ساماندهی پسماند استان انجام شده ولی منجر به ساماندهی کامل نشده است.

احداث کارخانه زباله سوز ساری با اما و اگرهایی همراه است و خبر بهره‌برداری کارخانه زباله سوز نوشهر هم به صحبت‌های دهن پرکن این روزهای متولیان استانی تبدیل شده است.

یکی از اقدامات انجام شده در استان بحث تفکیک زباله از مبدا است. این طرح هم با توجه به شرایط زیست محیطی استان بسیار دیر شروع شده است، اما در صورت اجرای مناسب، میزان حجم و وزن زباله‌های تولیدی استان کاهش خواهد یافت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × 2 =