کد خبر : 116109
تاریخ انتشار : شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰
-

اجرای ۱۵ پروژه درمانی در نکا

اجرای ۱۵ پروژه درمانی در نکا

به گزارش قائم آنلاین، علیرضا خانجانی جمعه شب در مراسم کلنگ‌زنی فاز دوم بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان با اشاره به دو مشکل اساسی در سیستم بهداشت و درمان، اظهار کرد: تمام برنامه‌ریزی‌ها را در سطح شهرستان نکا برای رسیدگی به این دو مشکل اساسی صورت داده‌ایم که این دو مشکل شامل مشکلات نرم افزاری

به گزارش قائم آنلاین، علیرضا خانجانی جمعه شب در مراسم کلنگ‌زنی فاز دوم بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان با اشاره به دو مشکل اساسی در سیستم بهداشت و درمان، اظهار کرد: تمام برنامه‌ریزی‌ها را در سطح شهرستان نکا برای رسیدگی به این دو مشکل اساسی صورت داده‌ایم که این دو مشکل شامل مشکلات نرم افزاری و زیرساختی است.

وی افزود: اکنون ما درگیر برخی بیماری‌ها شده‌ایم که به بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، فشار خون، سکته و سرطان شهرت دارند و ۷۰ درصد مرگ و میرها را این بیماری‌ها به خود اختصاص داده‌اند که با تشکیل معاونت جدید به نام معاونت اجتماعی که با اقدامات مربوط به خود مراقبتی‌ها، سفیران سلامت، مجمع سلامت محلات در این زمینه‌ها پیشرو هستیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا با بیان تراز بالای این شهرستان در این زمینه، خاطرنشان کرد: مشکل دوم در سطح نکا زیرساخت‌ها و کمبود فضای فیزیکی در حوزه‌های بهداشت و درمان بوده که تحول اساسی در این زمینه در سال‌های اخیر اتفاق افتاده و ۱۵ پروژه اجرا شده که ۹۰ درصد بهره‌بردای شده و ۱۰ درصد در دست اقدام قرار دارند.

این مسئول اضافه کرد: این پروژه‌ها از جمله کلینیک طوبی، چهار مرکز جامعه سلامت روستایی، پنج خانه بهداشت، قسمتی از فضای اداری بیمارستان، انبار دارویی و سالن اجتماعات حدود ۱۶ هزار متر به فضای فیزیکی شهرستان نکا اضافه کرده‌اند.

وی گفت: از این ۱۶ هزار متر ۹ هزار متر مورد بهره‌برداری قرار گرفت و هفت هزار متر دیگر در آینده نزدیک باید مورد بهره‌برداری قرار بگیرد که فاز دوم بیمارستان یکی از پروژه‌های تأثیرگذاری بوده که اکنون مراحل اجرایی آن آغاز شده چراکه در بیمارستان در بخش‌های مختلفی مانند اورژانس، اتاق عمل، بخش‌های زنان و زایمان و بستری، کمبودهای فیزیکی داشته است.

خانجانی تصریح کرد: جمعیت شهرستان نکا ۱۲۰ هزار نفر است که به ۱۵۰ هزار نفر خدمات داده می‌شود چراکه مقداری از نواحی اطراف زاغمرز و میاندورد به این شهرستان مراجعه می‌کنند که سبب می‌شود جمعیت درمانی نکا به ۱۵۰ هزار نفر برسد که با افتتاح فاز دوم بیمارستان بسیاری از مشکلات در این زمینه را حل خواهد کرد.

وی افزود: بعضی از بخش‌های درمانی نکا نماد مراکز درمانی شهرستان بوده‌اند که جمعیت ۱۲۰ هزار نفری را تحت پوشش و خدمات داشته‌اند که باتوجه به تخریب مرکز نکا یک برای اجرای فاز دوم بیمارستان بخش‌های آن به نقاط دیگری انتقال داده شده است.

وی از مسئولان و به خصوص مردم شهرستان نکا به خاطر تحمل و صبوری در زمان انتقال‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، تأکید کرد: امید است این وحدت و همدلی باعث شود پروژه بسیار مهمی که ۶ هزار متر به فضای درمانی شهرستان اضافه می‌کند و دارای هزینه‌ای بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان برای ساخت و ۳۰ میلیارد تومان برای تجهیزات آن است هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده + 9 =

پاک مهر افشار شنبه , ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۳

ممنون از سایت خوبتون که مطالبی در جهت افزایش آگاهی افراد قرار میدید.