کد خبر : 102584
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۷ - ۹:۴۰
-

استان مازندران در سوگ صادق آل محمد غرق در ماتم شد

استان مازندران در سوگ صادق آل محمد غرق در ماتم شد

به گزارش قائم آنلاین،  مراسم ویژه سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) رئیس مذهب شیعه با حضور مردم متدین و خداجوی استان مازندران به میزبانی مساجد، تکایا، بقاع متبرکه و اماکن مذهبی، با ذکر توسل و نوحه‌سرایی برگزار شد. مردم استان مازندران یک‌بار دیگر برای مردی سیاه‌پوش شدند که جز در تربیت دانشمندان بزرگ روزگار و

به گزارش قائم آنلاین،  مراسم ویژه سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) رئیس مذهب شیعه با حضور مردم متدین و خداجوی استان مازندران به میزبانی مساجد، تکایا، بقاع متبرکه و اماکن مذهبی، با ذکر توسل و نوحه‌سرایی برگزار شد.

مردم استان مازندران یک‌بار دیگر برای مردی سیاه‌پوش شدند که جز در تربیت دانشمندان بزرگ روزگار و تقوای الهی، عبادت راستین و خدمت به خلق‌الله در سایه هدایت جامعه اسلامی و دوری از انحرافات چیزی را در سر نمی‌پروراند، امامی که می‌فرمود: «چون خدا خیر بنده‌ای را خواهد او را نسبت به دنیا بی‌رغبت و نسبت به دین دانشمند کند و به دنیا بینایش سازد و به هر که این خصلت‌ها داده شود خیر دنیا و آخرت داده‌شده است» و این نشان می‌دهد تا چه اندازه زهدش مایه الگوپذیری است.

عزاداری با حضور مردم

درباره زهد او همچنین اصول کافی می‌نویسد: «امام جعفر صادق (ع) می‌فرمایند: همه خیر در خانه‌ای نهاده شده و کلیدش را زهد و بی‌رغبتی به دنیا قرار داده‌اند» این شاید مبین این‌همه عشق و علاقه مردم به امامی باشد که چهار هزار شاگرد را تربیت کرد و زهد و پارسایی‌اش زبانزد خاص و عام شد.

سخنرانی، مداحی، برگزاری سوگواره‌های جعفری، ادعیه متبرکه و … در زمره مراسمی بود که مردم استان در سوگ امام جعفر صادق(ع) در آن حضور یافتند.

آئین محوری سوگواره امام صادق(ع) با حضور پرشور مردم، مسئولان و امام‌جمعه مرکز استان برگزار شد.

تربیت ۴۰۰۰ شاگرد در مکتب امام صادق(ع)

حجت‌الاسلام محمدی کارشناس مسائل دینی درباره خصایص امام صادق(ع) به خبرنگار ما گفت: آن امام همام چهار هزار شاگرد تربیت کرد که نشان می‌دهد از چنان زهد، پارسایی و علمی برخوردار بود که جهان تا آن روزگار به خود ندید، از سوی دیگر آن امام عزیز، معلم اخلاق بود تاجایی که سجایای اخلاقی ایشان زبانزد عام و خاص بود.

وی بیان کرد: در بین عرب آن زمان امام صادق(ع) به علم والایی که داشتند معروف بودند و کسی در توانمندی ایشان در استدلال، منطق و بحث و وعظ، شکی نداشت حتی مخالفانشان نیز زبان به تمجید از ایشان می‌گشودند و این نشان می‌دهد تا چه اندازه آن حضرت دارای مقام والایی بودند اما در بعد اهمیت زندگی بابرکت آن حضرت نکته دیگر آن است که ایشان را رئیس مذهب شیعه می‌نامند یعنی نقشی که ایشان در احیای مکتب شیعی داشتند بسیار تأثیرگذار بود.

اهمیت زندگانی امام صادق(ع)

این کارشناس مسائل دینی گفت: اهمیت این امر نیز آنجا است که ما شرایط زمان آن امام را دریابیم که در چه وضعیت سیاسی و اجتماعی زندگی می‌کردند، تشیع به‌عنوان مکتب اهل‌بیت(ع) حقیقت راستین اسلام در محاصره طوفانی‌ترین وضعیت تاریخ اسلام تا آن روزگار بود اغتشاشات مختلف و بر هم ریختگی‌های عجیب‌وغریب تماماً جامعه را در برگرفته بودند حکومت بنی‌امیه در حال انقراض بود و بنی‌عباس حکومت را تصاحب کرد و هرج‌ومرج نه‌تنها در زندگی اجتماعی و سیاسی بلکه در اندیشه‌های مردم نیز نفوذ داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 5 =