کد خبر : 99438
تاریخ انتشار : جمعه ۱ تیر ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۰
-

بازسازی شبکه‌های فرسوده برق مازندران ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

بازسازی شبکه‌های فرسوده برق مازندران ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد

به گزارش قائم آنلاین، با اشاره به این که کاهش مصرف انرژی برق در دستور جدی این شرکت قرار دارد، گفت: روند مصرف برق در استان از گلوگاه تا محمودآباد، از ۱۴٫۹ درصد در سال ۹۴ به ۱۳٫۳ در سال ۹۶ کاهش یافته است. وی با بیان این که تلفات برق مازندران در سال ۹۰

به گزارش قائم آنلاین، با اشاره به این که کاهش مصرف انرژی برق در دستور جدی این شرکت قرار دارد، گفت: روند مصرف برق در استان از گلوگاه تا محمودآباد، از ۱۴٫۹ درصد در سال ۹۴ به ۱۳٫۳ در سال ۹۶ کاهش یافته است.

وی با بیان این که تلفات برق مازندران در سال ۹۰ بالغ بر ۱۸٫۳۸ درصد بوده است، اظهار داشت: این رقم در سال ۹۶ به ۱۳٫۳ درصد رسید و در پایان سال ۹۷ مکلف هستیم درصد تلفات برق را به کمتر از ۱۲ درصد کاهش دهیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به اینکه ۳۱ هزار دستگاه ترانس برق و ۲۸ هزار کیلومتر خطوط برق موجود در استان داریم، یاد آور شد: این شرکت دارای ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار اشتراک است که در شمار ۵ استان نخست کشور از این نظر قرار دارد.

شهابی، گفت: ۸۰ درصد مشترکان مازندران خانگی ، کمتر از یک درصد صنعتی، ۱۱٫۴۸ درصد تجاری، ۴٫۶۳ درصد کشاورزی و ۴٫۹ درصد اداری هستند.

وی با اشاره به اینکه ۲۵ تا ۳۰ درصد شبکه‌های برق مازندران فرسوده است، بیان داشت: بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی این شبکه‌ها مورد نیاز است ولی این شبکه‌ها را در قالب مانورهای عملیاتی بهسازی می کنیم.

شهابی با بیان این که طول شبکه فشار ضعیف از ۱۴۵۷۷ کیلومتر در سال ۹۴ به ۱۶۰۳۴ کیلومتر در سال ۹۶ رسیده است، افزود: طول شبکه فشار متوسط از ۱۰۵۳۰ کیلومتر در سال ۹۴ به ۱۱۷۸۴ کیلومتر در سال ۹۶ رسیده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به این که ظرفیت پستهای توزیع از ۳۴۳۹ مگاولت آمپر در سال ۹۴ به ۳۸۷۳ مگاولت آمپر در سال ۹۶ رسیده است، گفت: درتوسعه و احداث شبکه توزیع شهری و روستایی از ۴۰۰ شبکه در سال ۹۴ به ۵۱۷ شبکه در سال ۹۶ رسیده ایم.

شهابی با بیان اینکه ۴۳ درصد مصرف برق استان مربوط به مشترکان خانگی است، افزود: ۲۰ درصد مصرف برق مازندران توسط صنایع استان صورت می‌گیرد و باید نسبت به مصرف بهینه برق اقدام کنند.

وی با اعلام اینکه بخش اعظم مصرف برق در استان طی تابستان به دلیل استفاده از کولرهای گازی است، ابراز نمود: ۹ ماه از سال مصرف برق در مازندران ثابت است و در ایام تعطیلات آخر هفته و ییلاقات استان مصرف برق تا سی درصد افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با بیان اینکه مصرف بهینه برق باید مدیریت شود، افزود: استفاده بیش از اندازه وسایل سرمایشی در فصل گرما، موجب می شود که میزان مصرف روزانه انرژی برق تا حدود ۳ برابر نسبت به فصول پاییز و زمستان و اوایل بهار، افزایش یابد.

وی خواستار همکاری همه نهادها، ادارات، واحدها و مصرف کنندگان انرژی برق برای عبور از پیک مصرف در تابستان امسال شد و عنوان داشت: با ۸۶ جایگاه cng تفاهم نامه یی را امضا کرده ایم تا در تابستان از ساعت ۱۲ لغایت ۱۴ برق جایگاه را قطع نمایند.

شهابی با بیان این که ساعات اوج مصرف در مازندران در کلیه فصول به غیر از فصل تابستان به مدت ۴ ساعت می باشد که در پاییز و زمستان از ساعت ۱۷ تا ۲۱ و در بهار از ۲۰ تا ۲۴ می باشد، ولی در فصل تابستان عملاً در دو بازه ۴ ساعته ۱۲ لغایت ۱۵ و ۲۰ لغایت ۲۴، پیک مصرف برق اتفاق می افتد، افزود: مردم عزیز با رعایت برخی مسایل از جمله سرویس کولرها و روشن نکردن همزمان وسایل پر مصرف می توانند ما را در انجام ماموریتمان در توزیع برق بسیار کمک کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هجده − پانزده =