کد خبر : 97599
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۵
-

عجیب اما واقعی، زعفران را با یخ دم کنید!

عجیب اما واقعی، زعفران را با یخ دم کنید!

به گزارش قائم آنلاین،  از روش های مرسوم در مصرف زعفران دم کردن آن با آب جوش می باشد. به تازگی روشی از دم کردن زعفران با یخ پیشنهاد می شود که گفته می شود خوش رنگ تر و خوش طعم تر است. بعد از خواندن این مقاله از این روش استفاده کنید و  زعفران را

به گزارش قائم آنلاین،  از روش های مرسوم در مصرف زعفران دم کردن آن با آب جوش می باشد. به تازگی روشی از دم کردن زعفران با یخ پیشنهاد می شود که گفته می شود خوش رنگ تر و خوش طعم تر است. بعد از خواندن این مقاله از این روش استفاده کنید و  زعفران را با یخ دم کنید!

دم کردن زعفران با یخ

روشی که میتوان به عنوان نحوه مصرف زعفران که به تازگی از آن صحبت می شود اشاره کرد ،استفاده از یخ هست.

در روش دم کردن زعفران با یخ بهترست زعفران را در ظرف شیشه ایی ریخته و به میزان زعفران موجود ،قالب های کوچک یخ را قرار داده و بگذارید تا قالب های یخ در دمای محیط آب شده و زعفران عصاره و رنگدهی خود را به آب بدهد.

کسانی که این تجربه را داشته اند میگویند رنگدهی این روش برای زعفران بیشتر و رضایت بخش تر بوده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 + 6 =