کد خبر : 89851
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۸:۰۵
-

با نصب این حسگر دیگر نگران چاقی نباشید +عکس

با نصب این حسگر دیگر نگران چاقی نباشید +عکس

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از دیلی میل، پژوهشگران به تازگی موفق به ساخت حسگری شده اند که بر روی دندان نصب می‌شود و می‌تواند آمار میزان و نوع خوراکی‌هایی که فرد در روز مصرف کرده است را ثبت کند. این حسگر در ابعاد ۲ در ۲ میلی متر به شکل مستقیم بر روی

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از دیلی میل، پژوهشگران به تازگی موفق به ساخت حسگری شده اند که بر روی دندان نصب می‌شود و می‌تواند آمار میزان و نوع خوراکی‌هایی که فرد در روز مصرف کرده است را ثبت کند.

این حسگر در ابعاد ۲ در ۲ میلی متر به شکل مستقیم بر روی دندان نصب و به صورت بی سیم به تلفن همراه وصل می‌شود و می‌تواند اطلاعات را ارسال کند.

حسگر دارای لایه‌ای به نام (bioreponsive) است که مواد مغذی و شیمیایی از خوراکی‌ها را جذب می‌کند، یکی دیگر از نشانه‌هایی که حسگر به کاربر اطلاعات، درباره خوراکی ارسال می‌کند، دگرگونی رنگ حسگر است و پس از آن کاربر می‌تواند به بازنگری درباره مصرف خوراکی‌های خود بپردازد.

این حسگر به وسیله دانشمندان دانشگاه توفتس طراحی شده است و حتی قادر به ثبت اطلاعات میزان مصرف نمک و شکر به وسیله کاربر در طول روز است و می‌تواند جایگزینی مناسب برای وسایلی همچون مچ بند هوشمند باشد.

از دیگر ویژگی‌های این حسگر، نظارت بر سلامت و بهداشت دهان و دندان و تحلیل بزاق دهان و ارسال اطلاعات مورد نیاز به کاربر است و با استفاده از آن فرد دیگر با مشکلی چون بوی بد دهان مواجه نمی‌شود.

این حسگر از سه لایه تشکیل شده است که دارای بخش‌های تفکیک و تحلیل مواد غذایی و نوشیدنی‌ها و نیز آنتن برای ارسال اطلاعات است.

کارشناسان سازنده حسگر همچنین اعلام کرده اند که این وسیله را می‌توان برروی مناطق دیگر بدن از جمله پوست صورت نصب کرد و به این ترتیب به بررسی مواد شیمیایی موجود در آن قسمت پرداخت.

حسگر دندان اکنون تنها دو روز قابلیت استفاده دارد، اما کارشناسان امیدوار هستند در آینده بتوانند قابلیت استفاده از آن را افزایش دهند، محققان هدف از ساخت این حسگر را جلوگیری از چاقی و مصرف مواد غذایی نامناسب، کنترل میزان مصرف قند و نمک، جلوگیری از بروز عفونت دهان و دندان و نیز قابلیت استفاده راحت اعلام کرده اند.

بررسی درباره ساخت این حسگر در مجله (Advanced Materials) به چاپ رسیده است.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

14 + 5 =