کد خبر : 89208
تاریخ انتشار : شنبه ۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۹:۰۰
-

لطفا این سبزی را نجوشانید!

لطفا این سبزی را نجوشانید!

به گزارش قائم آنلاین، فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید مادرتان اسفناج را می‌جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید. خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم این که ارزش مواد مغذی آن از بین می‌رود. جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین‌های

به گزارش قائم آنلاین، فقط به خاطر این که وقتی کودک بودید مادرتان اسفناج را می‌جوشاند قرار نیست شما هم همین روش را دنبال کنید. خوردن اسفناج پخته شده هم کسل کننده است و هیچ لذتی ندارد و هم این که ارزش مواد مغذی آن از بین می‌رود.

جوشاندن سبزیجات باعث از دست رفتن ویتامین‌های محلول در آب می‌شود؛ بنابراین وقتی اسفناج را می‌پزید به اندازه سالاد اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت نمی‌کنید.
اما خوردن اسفناج خام هم معایبی دارد. اسفناج خام به دلیل دارا بودن اگزالیک اسید نمی‌تواند منبع کلسیم خوبی باشد. زیرا اگزالیک اسید از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند. به عبارت دیگر با خوردن اسفناج خام ویتامین و فولات دریافت می‌کنید، اما کلسیم دریافت نمی‌کنید.

خوشبختانه روش‌هایی برای خوردن اسفناج بدون این که طعم و مواد مغذی اش را از دست بدهد وجود دارد. به جای جوشاندن اسفناج آن را بخارپز کنید یا در مایکروویو بپزید تا از ارزش‌های غذایی آن در هر لقمه بهره‌مند شوید. اسفناج را در هر غذایی می‌توانید استفاده کنید. اسموتی، سوپ، یا املت. یا این که با روغن زیتون و مقداری پیاز تفت بدهید و در کنار غذا یا همراه با تخم مرغ میل کنید.

یکی از معایب اسفناج کهنه شدن آن در فریزر است. خوشبختانه سبزی‌های یخ زده مثل اسفناج ارزش غذایی بیشتری از اسفناج تازه دارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × 5 =