کد خبر : 87761
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۵
-

باج خواهی آمریکا برای جلب حمایت کشورها در سازمان ملل

باج خواهی آمریکا برای جلب حمایت کشورها در سازمان ملل

به گزارش قائم آنلاین،  طبق سندی که این نشریه آمریکایی به آن دست یافت، کمک های مالی آمریکا، از جمله کمک به ساخت مدارس، به حدود ۴۰ کشوری که در سازمان ملل به آمریکا رای نمی دهند، متوقف خواهد شد. در این سند با اشاره به سه کشوری که سال گذشته به قطعنامه مجمع عمومی

به گزارش قائم آنلاین،  طبق سندی که این نشریه آمریکایی به آن دست یافت، کمک های مالی آمریکا، از جمله کمک به ساخت مدارس، به حدود ۴۰ کشوری که در سازمان ملل به آمریکا رای نمی دهند، متوقف خواهد شد.

در این سند با اشاره به سه کشوری که سال گذشته به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در محکومیت ‘دونالد ترامپ’ به خاطر به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل و برنامه ریزی برای انتقال سفارت آمریکا به قدس رای مثبت دادند، آمده است، کمک های آمریکا به کشورها به رای مثبت آنها به این کشور در سازمان ملل مشروط است.

فارین پالیسی خاطر نشان کرد، به این ترتیب کمک به حدود ۴۰ کشوری که همواره در سازمان ملل علیه آمریکا رای دادند، در معرض خطر قرار دارد.

به نظر می رسد طرح هیلی، برنامه های توسعه ای کشورهای فقیرتر را هدف قرار می دهد.

بیشتر بخوانید:

سنگ اندازی انگیس جلوی روس ها در شورای امنیت

واکنش بشار الجعفری به اظهارات ضدسوری نماینده آمریکا در سازمان ملل

این سند همچنین خواستار بازنگری تعهد آمریکا در زمینه پرداخت ۴٫۹ میلیون دلار برای مدرسه سازی در غنا، ۶٫۶ میلیون دلار برای برنامه تغییرات آب و هوایی در ویتنام و ۳٫۱ میلیون دلار برای آموزش های شغلی در زیمبابوه شده است.

در این سند آمده است، در حالی آمریکا در سال ۲۰۱۶ در مجموع ۵۸۰ دلار کمک به این سه کشور کرد، غنا در ۵۴ درصد موارد، ویتنام تنها در ۳۸ درصد موارد و زیمباوه در ۱۹ درصد موارد در سازمان ملل به نفع آمریکا رای دادند. این سه کشور در رابطه با قضیه اسرائیل به ما رای نداند.

ترامپ و هیلی پس از رای گیری قطعنامه قدس در سازمان ملل بارها تهدید کردند که کمک های مالی به کشورهایی که علیه تصمیم آمریکا رای دادند، قطع می شود.

با وجود آنکه ترامپ و هیلی پیش از رای گیری درباره این قطعنامه در سازمان ملل، کشورها را تهدید به قطع کمک کرده بودند، ۱۲۸ کشور به تصمیم آمریکا رای مخالف و تنها ۹ کشور به آن رای موافق دادند.

هیلی به تازگی در کنفرانس سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل(آیپک) گفته بود: ما آن رای گیری را فراموش نکرده ایم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 + 18 =