کد خبر : 85456
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰
-

یک زن ژاپنی فرمانده ناو شد

یک زن ژاپنی فرمانده ناو شد

به گزارش قائم آنلاین، نیروی دریایی ژاپن برای نخستین بار یک زن به نام «ریوکو آزوما» را فرمانده ناوهای نیروی دفاعی دریایی این کشور کرد. این یگان شامل ناوشکن هلیکوپتربر کلاس ایزومو –بزرگترین کشتی جنگی نیروی دریایی ژاپن- است. تقریباً ۴۰۰ ملوان روز سه‌شنبه برای برگزاری مراسم تحویل پست آزوما در «یوکوهاما» نزدیک توکیو شرکت

به گزارش قائم آنلاین، نیروی دریایی ژاپن برای نخستین بار یک زن به نام «ریوکو آزوما» را فرمانده ناوهای نیروی دفاعی دریایی این کشور کرد.

این یگان شامل ناوشکن هلیکوپتربر کلاس ایزومو –بزرگترین کشتی جنگی نیروی دریایی ژاپن- است. تقریباً ۴۰۰ ملوان روز سه‌شنبه برای برگزاری مراسم تحویل پست آزوما در «یوکوهاما» نزدیک توکیو شرکت کردند. او نخستین زنی است که در ژاپن یک ناوگروه را فرماندهی می‌کند. این زن برجسته بر یگانی از ۴ کشتی و ۱۰۰۰ خدمه فرماندهی می‌کند. تنها ۳۰ نفر از خدمه این ناوگروه زن هستند.

آزوما در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «من به اینکه زن هستم فکر نمی‌کنم و تمام انرژی خود را روی انجام وظایفم به عنوان فرمانده متمرکز می‌کنم». وقتی از آزوما پرسیدند که آیا قصد دارد یک الگو باشد، او در جواب گفت: «من می خواهم فردی باشم که الهام بخش دیگران است».

برای نخستین بار یک زن در ژاپن فرمانده ناو شد

افسران زن نیروی دفاعی دریایی ژاپن شامل چهار کاپیتان (ناخدا) و یک دریابان هستند. یکی از سخنگویان نیروی دفاعی دریایی ژاپن گفت: «این نخستین باری است که یک زن به این سمت گماشته می‌شود، اما او به علت زن بودنش انتخاب نشده است».

نیروی دریایی ژاپن ۱۵۴ کشتی، ۳۴۶ جنگنده و ۴۵۸۰۰ نیرو دارد. وظیفه اصلی این نیروها کنترل خطوط دریایی ژاپن و گشت زنی در آبهای ساحلی است. این نیروها همچنین در عملیات‌های حفظ صلح سازمان ملل متحد و عملیات‌های منع دریایی که مختص معطل یا نابود کردن نیروهایی هستند که متحدانشان را هدف قرار داده‌اند، شرکت می‌کنند.

آزوما ۴۴ ساله در سال ۱۹۹۶ به نیروی دریایی ژاپن پیوست. در آن زمان زنان اجازه خدمت کردن روی کشتی را نداشتند. اما این قانون ۱۰ سال پیش تغییر کرد. البته هنوز هم تعداد مردان در زیردریایی‌های ژاپن بیشتر از زنان است.

در حال حاضر حدود ۱۴ هزار زن (معادل ۶ درصد از کل نیروها) در نیروی دریایی ژاپن خدمت می‌کنند. نیروی دریایی ژاپن قصد دارد درصد این نیروها را تا سال ۲۰۳۰ به ۹ درصد برساند. اقتصاد ژاپن که نسبت به دیگر کشورهای توسعه یافته از لحاظ برابری جنسیتی عقب مانده است به دلیل کاهش نرخ تولد و نیروی کار مجبور شده در جهت به کارگیری زنان حرکت کند. دولت پیش‌بینی کرده است جمعیت افراد ۱۸ تا ۲۶ سال از ۱۱ میلیون نفر در سال گذشته به ۷ میلیون نفر در سال ۲۰۶۵ کاهش می‌یابد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهارده − سیزده =