مواد مورد نیاز:
بلغور گندم خیس شده ۷۵ گرم
نخود خیس شده ۷۵ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
گردو پودر شده ۷۵ گرم
مرزه ریز خردشده ۱۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس:
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
قرص عصاره گوشت ۱ عدد
پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
آب ۳ پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه کوفته نخود:
نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.
از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.
گلولههای آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس:
رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمهای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، ۳ پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.
کوفتهها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0