کد خبر : 79717
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵
-

ساندویچ گودای دودی غذایی متفاوت و دلچسب

ساندویچ گودای دودی غذایی متفاوت و دلچسب

به گزارش قائم آنلاین، برای این ساندویچ به بادام بوداده نیاز دارید که به نقل از فوت و فن می‌توانید آنها را با کمی نمک در فر برشته کنید.   تعداد: ۴ نفر زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه مواد لازم نصف پیمانه قیصی آب جوش ۱/۳ پیمانه بادام بوداده و خرد شده ¼ پیمانه

به گزارش قائم آنلاین، برای این ساندویچ به بادام بوداده نیاز دارید که به نقل از فوت و فن می‌توانید آنها را با کمی نمک در فر برشته کنید.

 

تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

نصف پیمانه قیصی
آب جوش
۱/۳ پیمانه بادام بوداده و خرد شده
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
۸ ورق نان تست
دو قاشق غذاخوری مربای زردآلو
یک پیمانه پنیر گودا دودی، رنده شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
روغن

طرز تهیه

۱- در یک کاسه کوچک، قیصی و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا آب روی همه آنها را بپوشاند. اجازه دهید ۵ دقیقه بماند و سپس آبکش کنید. سپس پیازچه و بادام‌ها را به آنها اضافه کنید.

۲- روی چهار عدد از نان‌ها، مربای زردآلو بمالید. روی آنها از مخلوط قیصی قرار دهید و روی آنها پنیر و فلفل قرار دهید. چهار لایه نان دیگر را روی مواد قرار دهید. دو طرف نان‌ها را روغن بزنید.

۳- تابه بزرگی را با کمی روغن چرب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس ساندویچ‌‎ها را داخل آن بچینید. هر طرف نان‌ها را دو دقیقه بپزید تا طلایی و نان‌ها کمی برشته شوند.

ارزش غذایی

کالری: ۳۱۷
چربی: ۱۱ گرم
کلسترول: ۲۳ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۴۵ گرم
فیبر: ۴ گرم
قند: ۱۴ گرم
پروتئین: ۱۲ گرم
سدیم: ۶۵۹ میلی‌گرم
پتاسیم: ۲۸۴ میلی‌گرم
کلسیم: ۲۲۲ میلی‌گرم
آهن: ۱ میلی‌گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − هفده =