نعناع؛ پونه؛ ترخون؛ سیر؛ پیاز؛ زیتون پرورده یا زیتون شور. هر چیزی که در سرکه پرورده شده باشد، همراه با بذر کرفس و بذر رازیانه؛ سماق و سوپ سماق.
مواد غذایی ترش و شور برای کسانی که بر اثر رطوبت لزج بلغمی، دچار بیاشتهایی شدهاند.
گوشت کبابشده و بریانی مثل کباب گوشت بره و بریانی گوشت پرندگان، زیرا بریان کردن گوشت از نظر طب سنتی اشتهاآور است.
ربهای ترش مثل رب انار، رب آلوچه، رب سیب ترش و….
دمنوش آویشن که هم تحریککننده اشتها است و هم هضمکننده غذا و مقوی معده.
میوههایی مثل گلابی، سیب، به، آناناس، زالزالک و ازگیل.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0