کد خبر : 79255
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵
-

هر آن ممکن است با نظامیان آمریکایی وارد نبرد شویم

هر آن ممکن است با نظامیان آمریکایی وارد نبرد شویم

به گزارش قائم آنلاین، همزمان با اعلام انصراف آمریکا از تصمیم خود در مورد انتقال نیروهای این کشور از عراق به افغانستان، حزب‌الله عراق اعلام کرد، هر لحظه ممکن است با نظامیان آمریکایی وارد نبرد شود. دیروز آمریکا ناگهان در مورد بیرون کشیدن نیروهای این کشور از عراق، تغییر موضع داد و اعلام کرد، قصد

به گزارش قائم آنلاین، همزمان با اعلام انصراف آمریکا از تصمیم خود در مورد انتقال نیروهای این کشور از عراق به افغانستان، حزب‌الله عراق اعلام کرد، هر لحظه ممکن است با نظامیان آمریکایی وارد نبرد شود.

دیروز آمریکا ناگهان در مورد بیرون کشیدن نیروهای این کشور از عراق، تغییر موضع داد و اعلام کرد، قصد ندارد به زودی نیروهایش را از عراق خارج کند!

«ایریک پاهون» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) گفت: «ما قصد نداریم به زودی هیچ سربازی را از عراق خارج کنیم. ما با عراق برای تبدیل مأموریت‌های نظامیان آمریکایی به آموزش یگان‌های ارتش عراق و افزایش آمادگی جهت مبارزه با تروریسم، توافق کرده‌ایم.»

دوشنبه گذشته آسوشیتدپرس خروج نیروهای آمریکایی از عراق را خبری و «سعد الحدیثی» سخنگوی دولت عراق نیز آن را تأیید کرده بود. این خبر بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.پاهون گفت:«ما احتمالا تجهیزات سنگین مثل توپخانه را از عراق خارج خواهیم کرد. تعداد نیروهای آمریکایی که با موافقت بغداد در عراق هستند، ۵۲۰۰ تن است و ۲۰۰۰ سرباز (آمریکایی) نیز در سوریه حضور دارند.

تهدید حزب‌الله عراق
«جعفر الحسینی» سخنگوی «گردان‌های حزب‌الله عراق» اما حضور نظامیان آمریکایی در عراق را اشغالگری خواند و تهدید کرد که هر لحظه ممکن است مقابله با نظامیان آمریکایی آغاز شود.به گزارش فارس، الحسینی که با شبکه «المیادین» گفت‌وگو می‌کرد، توضیح داد که به جز اشغالگری، نام دیگری نمی‌توان برای حضور آمریکایی‌ها در عراق گذاشت.

الحسینی گفت: عراق با حضور آمریکا رنگ ثبات را نمی‌بیند. آمریکایی‌ها با درخواست دولت عراق وارد این کشور نشده‌اند. اسلحه رزمندگان ما در حال حاضر محدود است، اما هر لحظه ممکن است مقابله با نیروهای آمریکایی آغاز شود. این دفعه آمریکایی‌ها برخلاف دفعات سابق، از هیچ وساطت و میانجیگری منتفع نخواهند شد.»

وی تاکید کرد: «آمریکایی‌ها کسانی هستند که داعش را آوردند تا برای بازگشت به عراق توجیه داشته باشند. بررسی تجهیزات، تماس‌ها و ارتباطات عناصر داعش در تکریت، نشان داد که این تروریست‌ها تنها با آمریکایی‌ها در ارتباط بوده‌اند.»علاوه بر حزب‌الله عراق بسیاری از گروه‌های سیاسی و چهره‌ها نیز خواستار پایان حضور آمریکا در عراق هستند. آمریکا یک‌بار در سال ۲۰۱۱ نیروهایش را از عراق خارج کرده بود. ولی بعدا (۲۰۱۴) به بهانه مبارزه با داعش شماری از نیروهایش را به عراق برگرداند.

بازگشت آوارگان
خبر دیگر اینکه «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفت، سه میلیون و ۲۰۰ هزار آواره عراقی به خانه و کاشانه خود بازگشتند.به گزارش ایسنا، «دوجاریک» تعداد فعلی آوارگان عراقی را دو میلیون و ۶۰۰ هزار تن اعلام کرده است. به گفته این مقام سازمان ملل، ۸۲ درصد افراد بازگشتی به خانه‌های خود، در استان‌های الانبار، نینوا و صلاح‌الدین سکونت دارند.در مجموع، خبرها از عراق حاکی است که این کشور به سرعت به سمت آرامش کامل پیش می‌رود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − چهارده =