کد خبر : 79173
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۰
-

افزایش خطر سرطان مری در سیگاری‌ها با نوشیدن چای داغ

افزایش خطر سرطان مری در سیگاری‌ها با نوشیدن چای داغ

به گزارش قائم آنلاین، محققان دانشگاه پکینگ چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را افزایش نمی دهد. جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گویند: «نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن

به گزارش قائم آنلاین، محققان دانشگاه پکینگ چین همچنین دریافتند نوشیدن روزانه چای در افرادی که سیگاری یا الکلی نیستند، ریسک سرطان مری را افزایش نمی دهد.

جون لوو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گویند:

«نوشیدن چای داغ تنها در صورتی با سرطان مرتبط است که در کنار آن کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل هم وجود داشته باشد.»

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان مری سالانه حدود ۴۰۰ هزار نفر را در دنیا می کُشد.

در این مطالعه، محققان حدود ۱۰ سال ۴۵۶,۱۵۵ شرکت کننده ۳۰ تا ۷۹ سال را در چین تحت نظر داشتند.

محققان دریافتند شرکت کنندگان این مطالعه که چای بسیار داغ می نوشیدند، بیش از اندازه الکل مصرف کرده و سیگار می کشیدند بیش از ۵ برابر افرادی که هیچ یک از این سه عادت را نداشتند، در معرض ریسک ابتلا به سرطان مری قرار داشتند.

به گفته محققان، استعمال سیگار و مصرف الکل و همچنین ترکیبات شیمیایی و تاثیر دمای معکوس چای داغ، موجب افزایش ریسک سرطان مری می شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

10 + سیزده =