کد خبر : 72368
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
-

عفونت گوش علت کاهش میزان شنوایی و انواع بیماری‌ها

عفونت گوش علت کاهش میزان شنوایی و انواع بیماری‌ها

به گزارش قائم آنلاین، نادر اکبری متخصص گوش، حلق و بینی گفت: عفونت‌های گوش خارجی، میانی و داخلی با یکدیگر در ارتباط هستند و وجود عفونت در آن‌ها می‌تواند منجر به کاهش میزان شنوایی شود. وی افزود: در گوش خارجی به دلیل ایجاد التهاب در کانال گوش، عفونت‌ها مانع از ورود امواج صوت به داخل

به گزارش قائم آنلاین، نادر اکبری متخصص گوش، حلق و بینی گفت: عفونت‌های گوش خارجی، میانی و داخلی با یکدیگر در ارتباط هستند و وجود عفونت در آن‌ها می‌تواند منجر به کاهش میزان شنوایی شود.

وی افزود: در گوش خارجی به دلیل ایجاد التهاب در کانال گوش، عفونت‌ها مانع از ورود امواج صوت به داخل گوش و در نتیجه کاهش شنوایی در افراد می‌شود؛ همچنین وجود عفونت در گوش میانی از انتقال صوت به گوش داخلی جلوگیری می‌کند.

اکبری با اشاره به اینکه گوش داخلی محل تبدیل امواج مکانیکی صدا به امواج الکتریکی است، گفت: اگر در این منطقه تبدیل صدا عفونت وجود داشته باشد، عصب‌های شنوایی که صوت را به سمت مغز می‌برند، دچار اشکال و در نتیجه کاهش شنوایی می‌شوند.

این متخصص گوش، حلق و بینی اظهار داشت: عفونت در هر کدام از ۳ قسمت گوش خارجی، میانی و داخلی علائم و عوارض مختلفی دارد. عوارض گوش خارجی گسترده شدن عفونت در اطراف گوش، تحریک پوست و غدد لنفاوی را در پی دارد.

فلوشیب راینولوژی گفت: علائم عفونت گوش میانی معمولاً به صورت درد، التهاب، گرفتگی و ترشح چرکی از گوش است. همچنین عوارض آن گسترش عفونت به سمت عصب ۷، ایجاد بیماری فلج صورت و عفونت استخوان‌ها کند؛ به سمت مغز برود و مشکلات مغزی را در پی داشته باشد.

اکبری در پایان افزود: عفونت‌های گوش داخلی مانند گوش میانی، معمولاً به صورت ویروس و باکتری‌ها ایجاد می‌شوند و ایجاد عوارض داخل مغزی و عفونت استخوان را در پی خواهد داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ده + 15 =