کد خبر : 69542
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۵
-

“گوشت گاو” باعث ابتلا به ۱۶ بیماری می‌شود

“گوشت گاو” باعث ابتلا به ۱۶ بیماری می‌شود

به گزارش قائم آنلاین، بوعلی‌سینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف “گوشت گاو و گوساله” مرتبط می‌داند که نخستین آن، سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز)  و سوم بواسیر (هموروئید) است، گوشت گاو به‌شدت سوداز است و موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد. گوشت گاو سبب تیرگی پوست، حالت‌های

به گزارش قائم آنلاین، بوعلی‌سینا ۱۶ بیماری مهلک را به مصرف “گوشت گاو و گوساله” مرتبط می‌داند که نخستین آن، سرطان و دوم مالیخولیا (معادل اسکیزوفرنی امروز)  و سوم بواسیر (هموروئید) است، گوشت گاو به‌شدت سوداز است و موجب افزایش غلظت خون شده و برای کبد بار سنگین دارد.

گوشت گاو سبب تیرگی پوست، حالت‌های عصبی و افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و… می‌شود.

مصرف گوشت گاو و گوساله عامل مرگ‌های ناگهانی به سبب انسداد و صعود بخار غلیظ به سوی قلب و مغز است همچنین مصرف این گوشت باعث بواسیر و واریس می‌شود.

از بین گوشت‌ها، بهترین گوشت برای مصرف، گوشت گوسفند است که طبع آن گرم و تر و معتدل است؛ بهترین شیوه مصرف گوشت نیز آبگوشت است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بیست + 11 =