کد خبر : 68490
تاریخ انتشار : جمعه ۸ دی ۱۳۹۶ - ۸:۴۵
-

کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه‌ای یک طعم متفاوت

کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه‌ای یک طعم متفاوت

به گزارش قائم آنلاین، این کیک سیب خوشمزه مملو از گردو و کشمش است و خامه روی آن، پنیر خامه‌ای است که بسیار خوش‌طعم‌تر از خامه چرب و معمولی است. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.     تعداد: ۶ نفر زمان تهیه: ۳۵ دقیقه زمان استراحت: ۳۵ دقیقه

به گزارش قائم آنلاین، این کیک سیب خوشمزه مملو از گردو و کشمش است و خامه روی آن، پنیر خامه‌ای است که بسیار خوش‌طعم‌تر از خامه چرب و معمولی است. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.

 

کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه‌ای

 

تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان استراحت: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه

مواد لازم

نصف یک قالب کره
۳ عدد سیب پوست کنده و رنده شده
نصف یک عدد لیموترش
یک پیمانه آب سیب
۱ ۳/۴ پیمانه آرد کامل
یک قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری جوش‌شیرین
نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
۳/۴پیمانه شکر قهوه‌ای
۳/۴ پیمانه شکر
یک عدد تخم‌مرغ
کمی نمک
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
نصف پیمانه کشمش طلایی
آیسینگ پنیر خامه‌ای

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲. کره را داخل تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب‌ها را بریزید و هم بزنید. آب لیموترش و آب‌سیب را نیز اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که سیب‌ها نرم و آب آن نصف شود. مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.

۳. در یک کاسه بزرگ آرد، دارچین، جوش‌شیرین، جوزهندی، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط آرد را به پوره سیب اضافه کنید. تخم‌مرغ و وانیل را بریزید و خوب هم بزنید. در آخر، گردو و کشمش را اضافه کنید.

۴. کف قالب نان صبحانه را با کره چرب کنید، آرد بپاشید و مخلوط را داخل آن بریزید سپس آن را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شود. سپس کیک را از فر خارج کنید و برش دهید. آن را با آیسینگ پنیر خامه‌ای تزئین و سرو کنید.

۵. برای تهیه آیسینگ پنیر خامه‌ای به ۲۲۵ گرم پنیر خامه‌ای، یک قالب پنیر، یک پیمانه پودر قند، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف یک عدد لیموترش نیاز دارید. همه آنها را در میکسر با هم مخلوط کنید تا پف کند و خامه‌ای شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نه − چهار =