کد خبر : 52085
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰
-

کاپ کیک قهوه و گردو یک میان وعده عالی

کاپ کیک قهوه و گردو یک میان وعده عالی

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از زندگی آنلاین دستور پخت این کاپ کیک خوشمزه را بخوانید.     مواد لازم برای ۲۴ عدد آرد ۲۰۰ گرم بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری کره نرم ۲۰۰ گرم شکر ۱۸۰ گرم تخم‌مرغ ۴ عدد وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری قهوه فوری ۱۰ گرم آب جوش یک‌چهارم پیمانه گردوی خردکرده ۱۲۵ گرم روش

به گزارش قائم آنلاین، به نقل از زندگی آنلاین دستور پخت این کاپ کیک خوشمزه را بخوانید.

 

کاپ کیک قهوه و گردو

 

مواد لازم برای ۲۴ عدد

آرد ۲۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری

کره نرم ۲۰۰ گرم

شکر ۱۸۰ گرم

تخم‌مرغ ۴ عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

قهوه فوری ۱۰ گرم

آب جوش یک‌چهارم پیمانه

گردوی خردکرده ۱۲۵ گرم

روش تهیه کاپ کیک قهوه و گردو

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، گرم کنید و قالب ۱۲ تائی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون وانیلین و نیمی از آرد را به مایه اضافه کنید. اینک قهوه را در آب جوش حل کنید و همراه با باقیمانده آرد به مایه اضافه کنید و گردو را درون مایه بریزید.

حال مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در فر بپزید. همینکه کیک‌ها خنک شدند رویشان را با کرم قهوه و شکلات بیارائید.

یادآوری:

برای تهیه کرم قهوه، ۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته را با یک قاشق سوپخوری قهوه فوری مخلوط کنید و قدری با همزن برقی بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پانزده + سه =