کد خبر : 49954
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۵
-

فریتاتا کدو و سیب‌زمینی یک کوکوی خوشمزه

فریتاتا کدو و سیب‌زمینی یک کوکوی خوشمزه

به گزارش قائم آنلاین، طرز تهیه فریتاتا بسیار ساده است. باید مواد داخلی را با هم مخلوط کنید و بپزید، سپس روی آنها تخم‌مرغ می‌ریزید تا همچون کوکو پخته شوند و گرم سرو می‌کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فنبخوانید.     تعداد: ۴ نفر زمان تهیه: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۳۰

به گزارش قائم آنلاین، طرز تهیه فریتاتا بسیار ساده است. باید مواد داخلی را با هم مخلوط کنید و بپزید، سپس روی آنها تخم‌مرغ می‌ریزید تا همچون کوکو پخته شوند و گرم سرو می‌کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فنبخوانید.

 

فریتاتا کدو و سیب‌زمینی یک کوکوی ساده

 

تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

یک عدد سیب‌زمینی کوچک
۴ عدد تخم‌مرغ
دو عدد سفیده تخم‌مرغ
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه
۳/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری سس تند
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر رنده شده
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
یک عدد کدوسبز کوچک رنده شده
نصف پیمانه پنیر سفید خامه‌ای
دو ورق ژامبون بوقلمون

طرز تهیه

۱. سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید. آنها را روی حرارت ملایم ۶ تا ۸ دقیقه بپزید تا نرم شوند.

۲. تخم‌مرغ، سفده تخم‌مرغ، گشنیز، نمک و سس فلفل را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

۳. روغن را داخل تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و پیاز را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. کدوسبز را اضافه کنید و ۶ دقیقه دیگر تفت دهید. سیب‌زمینی پخته شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا طلایی شوند. ۴ دقیقه کافی است.

۴. مخلوط تخم‌مرغ را روی سبزیجات بریزید. با حرارت ملایم بدون هم زدن بپزید تا تخم‌مرغ‌ها سفت شوند. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. برای هر طرف ۵ دقیقه کافی است.

ارزش غذایی

کالری: ۲۵۵
چربی: ۱۵ گرم
کلسترول: ۲۴۰ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۱۲ گرم
فیبر: ۱ گرم
قند: ۴ گرم
پروتئین: ۱۸ گرم
سدیم: ۹۸۵ میلی‌گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × 5 =