کد خبر : 49609
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰
-

رول‌های رزماری یک پیراشکی متفاوت

رول‌های رزماری یک پیراشکی متفاوت

به گزارش قائم آنلاین، این غذای زیبا به نقل از فوت و فن نوعی پیراشکی با مغز پنیر است که درست کردن آن سخت نیست فقط به زمان برای ور آمدن خمیر نیاز دارید.     تعداد: ۱۲ رول زمان تهیه: ۴۰ دقیقه زمان پف کردن خمیر: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه زمان پخت: ۱۲ دقیقه مواد لازم

به گزارش قائم آنلاین، این غذای زیبا به نقل از فوت و فن نوعی پیراشکی با مغز پنیر است که درست کردن آن سخت نیست فقط به زمان برای ور آمدن خمیر نیاز دارید.

 

رول‌های رزماری

 

تعداد: ۱۲ رول
زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
زمان پف کردن خمیر: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۲ دقیقه

مواد لازم

۲ ٫ ۵ تا ۳ پیمانه آرد کامل
یک بسته خمیر ترش
۲/۳ پیمانه پنیر خامه‌ای
¼ پیمانه آب
¼ پیمانه کره
دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری رزماری خشک
یک عدد تخم‌مرغ
یک عدد زرده تخم‌مرغ، هم‌زده
یک قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ، ۳/۴ پیمانه آرد و خمیر ترش را با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه کوچک، پنیر خامه‌ای، ¼ پیمانه آرد، کره، پیاز، نمک و پودر رزماری را با یکدیگر مخلوط کنید. آن‌ها را حرارت دهید تا گرم شوند و کره آب شود.

۲. مخلوط پنیر خامه‌ای را به آرد اضافه کنید. تخم‌مرغ کامل را به آن اضافه کنید. با هم‌زن برقی و سرعت پایین به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید. سپس سرعت را زیاد کنید و ۳ دقیقه دیگر هم بزنید. تا جای امکان آرد اضافه کنید و هم بزنید.

۳. خمیر را روی سطح صاف که آرد پاشیده‌اید قرار دهید. حدود ۶ تا ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و لطیف شود. آن را به صورت توپ شکل دهید و داخل کاسه‌ای چرب بگذارید. روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت در محیط گرم بگذارید تا خمیر پف کند و دو برابر شود.

۴. خمیر را به ۱۲ چانه کوچک تقسیم کنید و دوباره ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. آن‌ها را به شکل دلخواه فرم دهید یا داخل قالب مافین بگذارید تا شکل بگیرند. زرده تخم‌مرغ و یک قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید و با قلم‌مو روی خمیر‌ها بمالید.

۵. دوباره ۳۰ دقیقه دیگر خمیر‌ها را کنار بگذارید تا پف کنند و دوبرابر شوند. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. نان‌ها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شوند.

ارزش غذایی

کالری: ۱۴۸
چربی: ۵ گرم
کلسترول: ۴۷ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۱۹ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۵ گرم
سدیم: ۱۹۶ میلی‌گرم
کلسیم: ۲۰ میلی‌گرم
آهن: ۱ میلی‌گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 − 1 =