کد خبر : 48556
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰
-

تن‌ماهی لیمویی با پاستای آلفردو یک شام فوری

تن‌ماهی لیمویی با پاستای آلفردو یک شام فوری

به گزارش قائم آنلاین، این ناهار بسیار ساده و خوشمزه است. به نقل از فوت و فن در واقع فتوچینی با آلفردویی است که با تن ماهی سرو می‌شود. تعداد: ۴ نفر زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه     مواد لازم ۳۴۰ گرم نودل تخم‌مرغی (یا فتوچینی) یک عدد لیموترش ۴۲۵ گرم سس آلفردو با طعم سیر

به گزارش قائم آنلاین، این ناهار بسیار ساده و خوشمزه است. به نقل از فوت و فن در واقع فتوچینی با آلفردویی است که با تن ماهی سرو می‌شود.

تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه

 

تن‌ماهی لیمویی با پاستای آلفردو

 

مواد لازم

۳۴۰ گرم نودل تخم‌مرغی (یا فتوچینی)
یک عدد لیموترش
۴۲۵ گرم سس آلفردو با طعم سیر
یک قاشق غذاخوری کیپر
۴۲۵ گرم تن ماهی
دانه فلفل سیاه تازه

طرز تهیه

پاستا نواری یا فتوچینی را بپزید و آبکش کنید. آن‌ها را گرم نگه دارید. پوست لیموترش را رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید و کنار بگذارید.

در یک قابلمه کوچک، سس آلفردو، آب لیموترش و کیپر‌ها را مخلوط کنید. آن‌ها را روی حرارت قرار دهید.

تن ماهی و فتوچینی را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوست لیمو روی آن‌ها بریزید و با پودر دانه‌های تازه فلفل تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۶۵۵
چربی: ۱۹ گرم
کلسترول: ۱۵۴ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۷۸ گرم
فیبر: ۴ گرم
قند: ۷ گرم
پروتئین: ۴۱ گرم
سدیم: ۱۳۸۴ میلی‌گرم
پتاسیم: ۳۹۰ میلی‌گرم
کلسیم: ۲۱۲ میلی‌گرم
آهن: ۴ میلی‌گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × یک =