در صورت تمایل میتوانید در زمان میل كردن عسل را جایگزین نبات كنید و آن را به فنجان چایتان اضافه كنید. دقت داشته باشید که میزان ترشی یا ملس بودن چای را میتوانید با کم و زیاد کردن میزان عسل یا نبات و طبعا غلظت آن را با كم و زیاد نمودن زرشك میتوانید تعیین کنید.
چای زرشک یک نوشیدنی خوشرنگ پاییزی
به گزارش قائم آنلاین، تهیه این نوشیدنی داغ به کسانی كه طعمهای ترش را دوست دارند، توصیه میشود. برای تهیه این چای در ابتدا زرشک تازه را شسته و در قوری بریزید. سپس به همراه یک تکه نبات و آب جوش بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. در صورت تمایل میتوانید در زمان میل
به گزارش قائم آنلاین، تهیه این نوشیدنی داغ به کسانی كه طعمهای ترش را دوست دارند، توصیه میشود. برای تهیه این چای در ابتدا زرشک تازه را شسته و در قوری بریزید. سپس به همراه یک تکه نبات و آب جوش بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.
برچسب ها :زرشک ،نبات،عسل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0