کد خبر : 47940
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰
-

پودینگ نان و آلو یک صبحانه ترش و خوشمزه

پودینگ نان و آلو یک صبحانه ترش و خوشمزه

به گزارش قائم آنلاین،به نقل از فوت و فن این صبحانه ترش و خوشمزه با آلو، آلبالو و نان تست تهیه می‌شود و ترد و برشته است. تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر زمان تهیه: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۴۵ دقیقه زمان سرد شدن: ۳۰ دقیقه     مواد لازم ۳ قاشق غذاخوری کره ۹ عدد نان تست

به گزارش قائم آنلاین،به نقل از فوت و فن این صبحانه ترش و خوشمزه با آلو، آلبالو و نان تست تهیه می‌شود و ترد و برشته است.

تعداد: ۸ تا ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۳۰ دقیقه

 

پودینگ نان و آلو

 

مواد لازم

۳ قاشق غذاخوری کره
۹ عدد نان تست
۳ تا ۴ عدد آلو پوست کنده خرد شده
دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
نصف پیمانه آلبالو خشک
۶ عدد تخم مرغ همزده
۳ پیمانه شیر
۱/۳ پیمانه شکر
گردوی بوداده

طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کره را روی نان‌ها بریزید و آن‌ها را خرد کنید. نیمی از نان‌ها را داخل ظرف بچینید. در یک کاسه بزرگ، آلو و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. آلبالوی خشک را روی آن‌ها بریزید و دوباره یک لایه دیگر نان روی آن‌ها بچینید.

۲. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را روی نان‌ها بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا برشته شوند. پیش از سرو اجازه دهید ۳۰ دقیقه خنک شوند.

۳. در صورت تمایل، روی آن‌ها گردوی خرد شده و بوداده و پودر قند بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۳۴۱
چربی: ۱۱ گرم
کلسترول: ۱۵۸ میلی گرم
کربوهیدرات: ۴۹ گرم
فیبر: ۴ گرم
پروتئین: ۱۴ گرم
سدیم: ۳۲۹ میلی گرم
پتاسیم: ۳۱۲ میلی گرم
کلسیم: ۱۸۲ میلی گرم
آهن: ۲ میلی گرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نه − 4 =