به گفته نویسندگان این مطالعه که در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، تنها روزانه خوردن یک کاسه سالاد سبزیجات برگ سبز میتواند به میزان زیادی خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد.
سالاد بخورید تا سکته قلبی نکنید
به گزارش قائم آنلاین،تحقیقات جدید نشان میدهد که خوردن مقدار زیادی از سبزیجات غنی از نیترات مانند کاهو، اسفناج، چغندر و هویج، خطر ابتلا به سکته و حمله قلبی را کاهش میدهد. در طول هضم، بدن شما نیترات را به اکسید نیتریک تبدیل میکند. این ترکیب رگهای خونی را شل و ریلکس میکند و به
به گزارش قائم آنلاین،تحقیقات جدید نشان میدهد که خوردن مقدار زیادی از سبزیجات غنی از نیترات مانند کاهو، اسفناج، چغندر و هویج، خطر ابتلا به سکته و حمله قلبی را کاهش میدهد. در طول هضم، بدن شما نیترات را به اکسید نیتریک تبدیل میکند. این ترکیب رگهای خونی را شل و ریلکس میکند و به کاهش فشار خون کمک میکند. اما آیا خوردن سالاد میتواند عمر ما را طولانیتر کند؟ برای یافتن جواب، محققان رژیم غذایی ۱۲۲۶ زن مسن را که هیچ نشانهای از پلاک چربی در رگهای آنها نبود، به مدت ۱۵ سال مورد مطالعه و ردیابی قرار دادند. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.
برچسب ها :هضم، اکسید نیتریک،رگهای خونی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0