کد خبر : 40699
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
-

هفته‌ای چند وعده ماهی بخوریم؟

هفته‌ای چند وعده ماهی بخوریم؟

به گزارش قائم آنلاین،یکی از غذاهایی که مقدارش در برنامه غذایی بسیاری از ما پایین است ماهی و غذاهای دریایی است.به نقل از کرمانی توصیه می‌شود هفته‌ای ۲۲۵ گرم ماهی خورده شود، اما متاسفانه بسیاری از ما یک سوم این مقدار را هم نمی‌خوریم و این یعنی مواد مغذی فراوانی که غذاهای دریایی می‌توانند به بدنمان برسانند

به گزارش قائم آنلاین،یکی از غذاهایی که مقدارش در برنامه غذایی بسیاری از ما پایین است ماهی و غذاهای دریایی است.به نقل از کرمانی توصیه می‌شود هفته‌ای ۲۲۵ گرم ماهی خورده شود، اما متاسفانه بسیاری از ما یک سوم این مقدار را هم نمی‌خوریم و این یعنی مواد مغذی فراوانی که غذاهای دریایی می‌توانند به بدنمان برسانند را از دست می‌دهیم. این مواد مغذی عبارتند از: پروتئین با کیفیت، ویتامین D، سلنیوم و امگا ۳ که برای مغز و قلبتان مفید است.

هفته‌ای چقدر ماهی بخوریم؟
یکی از دلایلی که مردم به اندازه کافی ماهی نمی‌خورند این است که بلد نیستند آن را چگونه بپزند و به همین سادگی از کنار چنین غذایی می‌گذرند.

اما ممکن است دلیل دیگری نیز وجود داشته باشد: نگرانی درباره جیوه. دوز بالای این ماده معدنی طبیعی می‌تواند سمی باشد؛ بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند مقدار استفاده خود از ماهی هایی که مقدار زیادی از این ماده معدنی را در خود دارند محدود کنید. به خانم‌های باردار و شیرده در مورد میزان مصرفشان هشدار داده شده، چون سطح بالای جیوه می‌تواند به سیستم عصبی و مغز در حال رشد نوزاد و کودک آسیب وارد کند.

کنار گذاشتن کامل غذاهای دریایی واکنش بسیار شدیدی است و لازم نیست این کار را کنید. ماهی هایی که جیوه کمی دارند از ماهی‌های با سطح جیوه بالا خیلی بیشتر هستند، مانند سالمون، قزل آلا و کاد. ماهی هایی مانند اره ماهی، ماهی تن چشم درشت و نیزه ماهی سطح جیوه بسیاری بالایی در خود دارند، چون این ماهی‌ها دیگر ماهی‌های حاوی جیوه را می‌خورند.

بعلاوه درباره جیوه موجود در ماهی‌ها کمی بیش از حد بزرگ نمایی شده است. در یک تحقیق که سال ۲۰۱۱ انجام شد محققان به این نتیجه رسیدند که جیوه موجود در غذاهای دریایی تن‌ها حدود ۷ درصد جیوه موجود در بدن زنان را شامل می‌شود. سازمان‌های بزرگی مانند FDA و EPA توصیه می‌کنند خانم‌های باردار غذاهای دریایی پخته را حتما در برنامه غذایی خود قرار دهند تا مواد مغذی موجود در آن‌ها به رشد کودکشان کمک کند؛ بنابراین مزایای غذاهای دریایی از خطری که در موردش بزرگ نمایی هم شده بیشتر است.

در پایان باید گفت: همه ما می‌توانیم میزان استفاده خود از ماهی و غذاهای دریایی را افزایش دهیم و حتی می‌توانیم هر روز از آن‌ها استفاده کنیم. با این حال تنوع در برنامه غذایی لازم است و باید ماهی را در کنار دیگر غذاهای سالم میل کرد تا از مواد مغذی متنوع برای رشد و سلامت استفاده نمود. در صورتی که باردار یا شیرده هستید بیشتر سعی کنید ماهی‌هایی بخورید که ثابت شده سطح جیوه کمتری دارند. سه تا چهار وعده ماهی در هفته می‌تواند کمک زیادی به رشد نوزاد خانم‌های باردار کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

هفده + 3 =