کد خبر : 39728
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۵
-

با ۱۱ ماده غذایی پایین‌آورنده «قند خون» آشنا شوید

با ۱۱ ماده غذایی پایین‌آورنده «قند خون» آشنا شوید

به گزارش قائم آنلاین، برخی از مواد غذایی باعث کاهش سطح قند خون می‌شوند که در ادامه به بررسی این مواد غذایی می‌پردازیم. پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین خون می‌شوند، هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون بیشتر کاهش پیدا می‌کند. شنبلیله باعث تحریک لوزالمعده برای ترشح انسولین می‌شود؛ با برگهای آن سوپ بپزید

به گزارش قائم آنلاین، برخی از مواد غذایی باعث کاهش سطح قند خون می‌شوند که در ادامه به بررسی این مواد غذایی می‌پردازیم.

پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین خون می‌شوند، هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون بیشتر کاهش پیدا می‌کند.

شنبلیله باعث تحریک لوزالمعده برای ترشح انسولین می‌شود؛ با برگهای آن سوپ بپزید و با آب غوره میل کنید.

هر روز ۲۵ گرم اسفرزه را در آب سرد بریزید و خوب به هم بزنید و آن را دائم به جای آب خوردن، بنوشید.

عرق شنبلیله، عرق گردو و عرق بوقناق (روزی دو قاشق غذاخوری به طور اختصاصی) برای کاهش قند خون مفیدند.

برای صبحانه از سیب و خیار و کاهو استفاده کنید.

بیماران می‌توانند از دم‌کرده دارچین به جای چای استفاده کنند که مفید است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 + دوازده =