کد خبر : 35753
تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۵
-

بانک‎ها و موسسات چقدر پول نقد دارند؟

بانک‎ها و موسسات چقدر پول نقد دارند؟

به گزارش قائم آنلاین،رحیم زارع نماینده مردم آباده، بوانات،خرم بید در مجلس شورای اسلامی نوع تعامل بانکها با تولیدکنندگان را مهمترین مشکلات در عرصه تولید کشور خواند و گفت: وضع بازار متشکل پولی ،صندوق های مجاز متقلب و صندوق های غیرمجاز آسیب شناسی و مشخص شده بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در این

به گزارش قائم آنلاین،رحیم زارع نماینده مردم آباده، بوانات،خرم بید در مجلس شورای اسلامی نوع تعامل بانکها با تولیدکنندگان را مهمترین مشکلات در عرصه تولید کشور خواند و گفت: وضع بازار متشکل پولی ،صندوق های مجاز متقلب و صندوق های غیرمجاز آسیب شناسی و مشخص شده بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در این صندوق ها وجود دارد و رویکرد مجلس این است که مشکل سپرده گذاران موسسات پولی و مالی حل شود.

عبدالرضا مصری دیگر نماینده مجلس هم در سخنانی انبوه قوانین بی ثمر را از معضلات نظام قانونگذاری کشور دانست و با اشاره به نظامهای متعدد نظارتی که مانع ریسک پذیری بنگاههای اقتصادی شده گفت: نبود ارتباط پیوسته و منظم نظامهای مدیریتی و حتی نبود رابطه بین اجزاء یک مجموعه ای مانند بانک از جمله مسائلی است که باید به جد مورد ارزیابی و بازنگری قرار گیرد.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: برای فائق آمدن بر این مشکلات شکل گیری نهادهایی مانند انجمن بانکداران خبره که قیود دولتی و مشکلات درون سازمانی را مانند تشکیلات فعلی در خود ندارند می تواند اثرگذار باشد و با نگاه بیرونی بسیاری از این معضلات را برطرف کند.

بهروز نعمتی عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: باید بی رودربایستی به سراغ خصوصی سازی واقعی و بخش خصوصی واقعی برویم تا که قانون مظلوم اصل ۴۴ بالاخره محقق شود.

وی به ۲۰ ابرچالش کشور که ابتدای امسال ازجانب علی لاریجانی رئیس مجلس احصاء شده است اشاره کرد و گفت: ۱۲ مورد از این تعداد معضلات اقتصادی، پولی و بانکی است که نباید برای رفع آنها از کمک نمایندگان پیشین مجلس چون آقایان نادران، توکلی و مصباحی مقدم غافل شویم.

مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز از مقاله در دست چاپش خبر داد که در آن به ۱۰ چالش جدی بانکداری جمهوری اسلامی ایران پرداخته است.

به گفته وی در این مقاله علمی به سرفصل هایی چون سود بانکی، بدهیهای معوق بانکی، نرخ کفایت سرمایه بانکها، سوری عمل کردن بانکها درعقود مشارکتی و تعدد شعب بانکها پرداخته شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × سه =