کد خبر : 32145
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۹:۴۵
-

سرانجام بیمه زنان خانه‌دار از زبان ملاوردی

سرانجام بیمه زنان خانه‌دار از زبان ملاوردی

به گزارش قائم آنلاین،شهیندخت ملاوردی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان جمعیت هلال‌احمر و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، اظهار داشت: هلال‌احمر ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه توانمندسازی زنان داشته و از همه گروه‌های داوطلب زنان می‌توانند نقش‌های مؤثری در موضوعاتی همچون مدیریت بحران داشته باشند. همچنین تسکین آلام بشری و انجام فعالیت‌های

به گزارش قائم آنلاین،شهیندخت ملاوردی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان جمعیت هلال‌احمر و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، اظهار داشت: هلال‌احمر ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه توانمندسازی زنان داشته و از همه گروه‌های داوطلب زنان می‌توانند نقش‌های مؤثری در موضوعاتی همچون مدیریت بحران داشته باشند. همچنین تسکین آلام بشری و انجام فعالیت‌های بشردوستان از دیگر ظرفیت‌هایی بوده که می‌توان در حوزه زنان به آن توجه کرد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ۱۹ تا ۲۰ میلیون زن خانه‌دار در کشور داریم،‌گفت: کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی و توانمندسازی زنان در دستور کار معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری قرار گرفته و اقدامات زیادی در این راستا انجام گرفته است.

ملاوردی گفت: در مور ارزش‌گذاری کار خانگی زنان در حساب‌های ملی و آثار آن پژوهش‌هایی انجام شده که ان‌شاءالله نتایج آن به زودی منتشر خواهد شد و در ارتباط با بیمه زنان خانه‌دار نیز باید اعلام کرد که علیرغم پیگیری‌ها تا کنون به آنچه مدنظر بوده نرسیده‌ایم.

وی اضافه کرد: در ارتباط با بیمه پایه اجتماعی برای زنان هنوز در کمیسیون اجتماعی دولت مباحث مطرح بوده و راه‌های طولانی را طی کرده است، البته زنان می‌توانند اکنون بیمه خویش‌فرما برای خود در نظر گیرند و تنها با پرداخت ماهیانه حدود ۱۸۰ هزار تومان بعد از ۱۰ تا ۱۵ سال از مستمری بهره‌مند شوند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه متأسفانه در کشور ما خانه‌داری هنوز شغل محسوب نمی‌شود،‌گفت: موضوع زنان سرپرست خانواده و زنان بهبودیافته مورد توجه معاونت قرار گرفته و اقدامات زیادی در این راستا صورت گرفته است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پیگیری‌های شما در معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برای مرخصی زایمان زنان به چه صورت بوده است،‌گفت: در زمینه مرخصی ۶ و ۹ ماهه روند فرسایشی در این زمینه طی شده که برخی از دستگاه‌ها در این زمینه تنها به مرخصی ۶ ماهه اکتفا کرده و مدت ۹ ماه را در نظر نمی‌گیرند.

ملاوردی گفت:‌اکنون این موضوع به دیوان عدالت اداری رسیده و جلساتی نیز برای رفع موانع اجرایی و بودجه‌ای برگزار شده است.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: اکنون منتظر نظر سازمان برنامه و بودجه هستیم و راه‌هایی را نیز به عنوان جایگزین اعلام کرده‌ایم همچنین جلساتی برای رفع موانع اجرایی و بودجه‌ای در نظر گرفتن مرخصی ۹ ماهه زنان تحت عنوان مرخصی زایمان جلساتی با امور استخدامی،‌تأمین اجتماعی، برنامه و بودجه برگزار کرده‌ایم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

6 + 1 =