کد خبر : 17968
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵
-

روغن فله ای مصرف نکنید

روغن فله ای مصرف نکنید

به گزارش قائم آنلاین،مهندس مونا حاملیان در خصوص استفاده از روغن‌های فله‌ای عنوان کرد: همه روغن‌های مایع ‏به ویژه انواع خام و تصفیه نشده فساد پذیری بالایی دارند، از این رو باید بالافاصله بعد از استخراج مصرف یا در غیر این ‏صورت تصفیه شوند.‏ وی گفت: مصرف روغنی که در تماس با اکسیژن هوا اکسید

به گزارش قائم آنلاین،مهندس مونا حاملیان در خصوص استفاده از روغن‌های فله‌ای عنوان کرد: همه روغن‌های مایع ‏به ویژه انواع خام و تصفیه نشده فساد پذیری بالایی دارند، از این رو باید بالافاصله بعد از استخراج مصرف یا در غیر این ‏صورت تصفیه شوند.‏

وی گفت: مصرف روغنی که در تماس با اکسیژن هوا اکسید شده به دلیل ایجاد رادیکال‌های آزاد مضر است و افزایش پراکسید، ‏موجب بیماری‌های کرونر قلب، تصلب شرایین (سخت‌شدن رگ‌ها) و پیری زودرس می‌شود. میزان حل شدن اکسیژن در روغن‌ها ‏هشت برابر بیشتر از حل‌پذیری آن در آب است. ضمن این‌که روغن هیدرولیز شده سرطانزاست و مواد مغذی خود را از دست ‏داده و خواص درمانی را که فروشنده ادعا می‌کند، نخواهد داشت.‏

مهندس حاملیان افزود: چنین روغن‌هایی به دلیل نقطه دود پایین (نقطه‌ای که در آن روغن شروع به تجزیه شدن و سوختن می‌کند) ‏برای سرخ کردن مناسب نیستند و در اثر حرارت دیدن سمی و سرطان‌زا خواهند شد.‏

وی در پایان توصیه کرد: مردم بهتر است از روغن‌های دارای بسته بندی شرکتی معتبر استفاده کنند و در هنگام خرید به تاریخ ‏تولید و انقضاء، آرم سیب غذا و دارو و نیز شماره پروانه بهداشتی تولید توجه نمایند.‏

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده + 3 =