افزون بر اینها، پژوهشگران از وجود بیس فتالات در موم هسته آووکادو خبر دادند که بهعنوان نرمکننده در ساخت لوازم آرایشی کاربرد دارد.
البته نتایج فوق به این معنی نیست که از فردا میتوانید پوسته هسته آووکادو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید! پژوهشگران با وجود شناسایی ترکیبات سازنده پوسته هسته آووکادو هنوز در تلاشند راهکارهای بهرهگیری از این ترکیبات را در مصارف صنعتی کشف کنند، اما از خودِ میوه آووکادو که سرشار از خواص تغذیهای است، نباید غافل شد.
صد گرم از این میوه مغذی، مقادیر قابلتوجهی ویتامین و مواد معدنی دارد. بهعلاوه، با مصرف هر صد گرم آووکادو حدود ۱۶۰ کالری، دو گرم پروتئین و ۱۵ گرم چربیهای مفید به بدن میرسد. چربی موجود در این میوه، از نوع اسیدهای چرب غیراشباعی است که بهطور مثال در روغن زیتون یافت میشود، با این حال مصرف روزانه یک عدد آووکادوی کامل کمی زیاده از حد است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0