کد خبر : 316344
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
-

اصول و مکانیسم‌های نگهداری مواد غذایی

اصول و مکانیسم‌های نگهداری مواد غذایی

انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی و تغذیه دانشکده علوم پزشکی مراغه، جلسه مجازی «اصول و مکانیسم‌های نگهداری مواد غذایی» را برگزار می‌کند.

به گزارش عصرقائم، این برنامه با تدریس مرتضی جمشید عینی (دکترای تخصصی صنایع غذایی و مدرس دانشگاه) نهم دی ماه ساعت ۹ برپا می‌شود.

«بررسی مکانیسم فساد در مواد غذایی»، «تکنیک‌های مرسوم نگهداری مواد غذایی (روش حذف آب، خشک کردن، سرد کردن، انجماد، دود دادن، تبخیر و تغلیظ، کنسروسازی، تخمیر، پاستوریزاسیون و…)» و «روش‌های نوین نگهداری مواد غذایی (پرتودهی، فناوری فشار بالا، اولتراسونیک، پلاسمای سرد، فناوری چند مانع و تکنولوژی هردل)» سرفصل‌های این دوره است و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۱۲۴۹۴۶۵۹۰ تماس بگیرند.

اصول و مکانیسم‌های نگهداری مواد غذایی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

7 + 12 =