کد خبر : 324594
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۴۵
-

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد:

کاهش تراز آب پیگیری می‌شود

کاهش تراز آب پیگیری می‌شود

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد گفت: کاهش تراز آب مهم‌ترین چالش در حال پیگیری ما بوده که تلاش‌های شبانه‌روزی برای گذر از این تهدید در حال انجام است.

به گزارش عصرقائم به نقل از خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ محمدعلی موسی‌پور گرجی در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه مازندران اظهار کرد: وضعیت بندر امیرآباد با همه مشکلات موجود و مطالبات، مطلوب است.

وی افزود: کاهش تراز آب مهم‌ترین چالش و محل پیگیری ما محسوب می‌شود که تلاش‌های شبانه‌روزی برای گذر از این تهدید در حال انجام است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، خاطرنشان کرد: تمام شاخص‌های ما در حوزه دریایی در سال‌جاری مثبت بود و از لحاظ تردد کشتی‌ها و شناورها، یک درصد رشد داشتیم.

موسی‌پور گرجی بیان کرد: در نوشهر و انزلی، چالش تراز آب عمیق‌تر بوده بنابراین عمده کشتی‌های بزرگ در امیرآباد پهلو می‌گیرند.

وی عنوان داشت: لایروبی بندر امیرآباد در طول یکسال حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه بر دارد که از الزامات است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، با اشاره به ثبت ۴.۷ تنی عملکرد تجاری بندر در سال گذشته، تصریح کرد: امسال، برای نخستین‌بار عملکرد تجاری ما از مرز ۵ میلیون تن گذشت.

موسی‌پور گرجی با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه اقتصاد دریامحور، ادامه داد: مطالعات اراضی شرقی کلید خورد تا پروژه فاز دوم را اجرا کنیم که ظرفیت بندر را افزایش خواهد داد.

وی اعلام کرد: امسال در صادرات کالا ۱۷ درصد رشد داشتیم و در صادرات سیمان نزدیک به ۱۰ درصد رشد داشتیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، اذعان کرد: در واردات نیز ۹ درصد رشد داشتیم و در حوزه غلات، بندر پایلوت شمال کشور هستیم و ۳ میلیون و ۳۰۰ تن کالا وارد شده است.

موسی‌پور گرجی افزود: در سال جدید، بیش از ۲۲۰ هزار دستگاه کشنده وارد بندر امیرآباد شد که رشد ۱۰ درصدی داشته است.

وی اشاره کرد: باید طبق برنامه‌ هفتم، ۲۰ درصد حمل کالا از بندر امیرآباد به‌صورت ریلی باشد و بهسازی برای حمل ریلی سریع‌السیر در حال انجام است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، گفت: در صدد هستیم تا با کاهش نرخ تعرفه ریلی، امکان حمل سیمان  از طریق ریلی را فراهم کنیم.

موسی‌پور گرجی مطرح کرد: تامین تجهیزات استراتژیک در شرایط تحریم، دچار چالش هستیم که موجب شد تا استارت PM تجهیزات استراتژیک از قبیل جرثقیل را در خود بندر امیرآباد آغاز کنیم.

وی خاطرنشان: امسال در بخش دریایی ۳ درصد و بخش بندری ۱ درصد رشد داشتیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، خاطرنشان کرد: امسال در حوادث بندری منفی ۳۸ بودیم و کاهش سوانح بندری را داشتیم و خوشبختانه تنها یک مورد سانحه دریایی داشتیم.

موسی‌پور گرجی با اشاره به رشد محسوس ایمنی بندر امیرآباد در حوزه دریایی و بندری طی سال‌جاری، بیان کرد: صاحبان کالا و سرمایه‌گذاران در سایه این اقدامات، راغب به همکاری با بندر امیرآباد هستند و طبق شاخص‌ها، رضایت‌مندی ۹۵ درصدی به ثبت رسیده است.

وی اذعان کرد: امسال ۸۶ درصد جذب در حوزه پروژه‌های عمرانی داشتیم که رقم خوبی به شمار می‌رود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، متذکر شد: در سال جدید،  هدفگذاری مطالعه اراضی شرقی شده است و استارت فاز دوم یکی از مهم‌ترین اهداف ما است.

موسی‌پور گرجی افزود: هوشمندسازی انرژی یکی از پروژه‌های مهم ما در کنار جذب سرمایه‌گذاران است.

وی عنوان کرد: در سال‌جاری،  ۴ پروژه عمرانی و ۳ پروژه سرمایه‌گذاری با مجموع ۴ هزار میلیارد تومان افتتاح شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، گفت: تعیین تکلیف اراضی شیلاتی در دل بندر امیرآباد جهت اجرای فاز دوم بسیار حائز اهمیت است.

موسی‌پور گرجی مطرح کرد: عملکرد بندر ۲۴ ساعته است در حالیکه عملیات گمرک ۲۴ ساعته نیست و این یکی از چالش‌های ما به دلیل ترافیک سنگین است.

وی ادامه داد: کاهش تراز آب قطعا یک آسیب جدی برای بنادر شمال کشور محسوب می‌شود که باید تمهیدات برای مقابله و مواجهه با این آسیب، اندیشیده شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد گفت: با توجه روابط بین‌الملل در بندر امیرآباد، باید در حوزه بهداشت و شیوع بیماری‌ها بسیار مراقبت انجام گیرد که کادر بهداشتی در این بندر مستقر هستند و حساسیت ایمنی و بهداشت در بندر بسیار بالا است.

موسی‌پور گرجی تصریح کرد: مجوز ترک تشریفات اسکله رو رو انجام و قرارداد با پیمانکار بسته شد و یکی از دلایل زمینگیری پروژه، کاهش تراز آب و افزایش نرخ ارز بوده است.

وی اشاره کرد: هنوز عدد مشخص و ثابتی برای کاهش تراز آب در طول یک دهه آینده اعلام نشده و نهادی اعلام نکرده است تا ما بتوانیم در مسیر تعیین‌تکلیف پروژه، حرکت کنیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، اذعان کرد:  کاهش ۶۵ سانتی متری، تراز آب در طول چند ماه تمامی معادلات را بر هم زد و لذا نمی‌توان بی‌گدار به اجرای پروژه سنگین اسکله رو رو پرداخت که اگر کارشناسی نباشد سبب تضییع حقوق بیت‌المال خواهد شد.

موسی‌پور متذکر شد: طبق توافق انجام شده، الویت حوزه گردشگری دریایی با کشور روسیه، بنادر نوشهر و انزلی است و در گام بعدی می‌بایست سالن مسافری در بندر احداث شود.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سه × پنج =