کد خبر : 289515
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۵
-

کیک رولتی بسته‌بندی؛ واقعیت یا یک دروغ تبلیغاتی

کیک رولتی بسته‌بندی؛ واقعیت یا یک دروغ تبلیغاتی

حتما تا به امروز نام شیرینی رولتی را شنیده‌اید یا این شیرینی بسیار خوشمزه را بارها و بارها سفارش داده‌اید و در کنار یک فنجان چای و قهوه از خوردن آن لذت برده‌اید.

به گزارش عصرقائم، بنابر اعلام کیک نظری، اگر جواب شما به هر دوی این سوالات مثبت است، باید به شما بگوییم که دقیقا متن درستی را برای خواندن انتخاب کرده‌اید، چرا که امروز قصد داریم درباره این شیرینی و تبدیل آن به کیک‌های رولتی توضیحاتی را به شما دهیم، چرا که این روزها بحث داغ است.

با ما در ادامه این متن همراه باشید تا اطلاعات خوبی درباره کیک رولتی بسته‌بندی کسب کنید.

یک واقعیت جذاب از زبان کیک نظری

حالا که بحث درباره تبدیل شیرینی‌های رولتی به کیک‌های بسته‌بندی رولتی داغ است و بسیاری از متخصصان درباره این اتفاق نظر می‌دهند، باید بگوییم که یکی از کارخانه‌های تولید کیک در ایران، با استفاه از دانش و اطلاعات جوانان، متخصصان و مهندسان ایرانی، دستگاه منحصربه‌فرد و کمیاب تولید کیک رولتی بسته‌بندی را طراحی کرده‌اند و آن را برای اولین بار در این کارخانه رونمایی کرده‌اند.

کارخانه کیک نظری که در سال ۱۳۹۹ و سال ۱۴۰۰ به مدت دو سال پیاپی واحد نمونه کشور شد، اما دست از تلاش دوباره و چندین ساله‌اش بر نداشت و برای تولید یکی از بی‌نظیرترین کیک‌ها شروع به تلاش کرد.

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که درباره این دستگاه مطرح است را اینگونه می‌توان بیان کرد:

این دستگاه، هیچ نمونه‌ای در خاورمیانه ندارد و مانند نمونه اروپایی و آمریکایی آن طراحی و تولید شده است.

کیک رولتی بسته‌بندی؛ واقعیت یا یک دروغ تبلیغاتی

کیک رولتی ایران، در راه کشورهای خاورمیانه

حالا که درباره یکی از کم‌یاب‌ترین دستگاه‌های اتوماتیک تولید کیک‌های رولتی حرف می‌زنیم، باید بگوییم که این دستگاه که حالا در کارخانه کیک نظری قرار دارد، نه‌تنها وارد کشور نشده که توسط متخصصان و مهندسان ایرانی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه پیشرفته و البته پیچیده، نسبت به نمونه خارجی خود هیچگونه کمی و کاستی ندارد  و حالا این محصول تولید شده صد در صد ایرانی، راه خود را برای ورود به کشورهای خارومیانه پیدا کرده است.

طراحی و ساخت یکی از کم‌یاب‌ترین دستگاه‌های تولید کیک در جهان، توسط متخصصان و مهندسان ایرانی باعث شد تا بسیاری از خبرگزاری‌ها و کارخانه‌های اروپایی و آمریکایی، به‌دنبال این خبر بوده و درباره آن تحقیق کنند.

این کارخانه باسابقه که در سال ۱۳۷۳ تاسیس شد، توانسته در سال ۱۳۹۹ و سال ۱۴۰۰ به مدت دو سال به‌عنوان واحد نمونه تولیدی نیز شناخته و معرفی شود.

کارخانه نظری، تعدد طعم‌ها و مزه‌ها

از گذشته تا به امروز قطعا خاطرات بسیاری با کیک‌های تولیدی این کارخانه بزرگ و البته مدرن داشته‌ایم. خاطراتی که هر کدام از آن‌ها طعم و مزه مختص به خود را داشته و هیچ‌کدام از آن‌ها هیچ‌وقت از ذهن ما پاک نخواهند شد. حالا که این کارخانه بسیار بزرگ، یکی از کم‌یاب‌ترین دستگاه‌های تولید کیک رولتی را با استفاده از متخصصان و مهندسان ایرانی طراحی و تولید کرده است، می‌توانیم به خود ببالیم که امروز بیش از ۲۰ سال است، مخاطب این کارخانه و برند هستیم.

ما به‌عنوان یک ایرانی خوشحالیم که کارخانه نظری، یکی از دلایل بالا گرفتن سرمان در جوامع بین‌المللی شده است.

کیک رولتی بسته‌بندی؛ واقعیت یا یک دروغ تبلیغاتی

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهارده − پنج =