کد خبر : 264
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 دسامبر 2014 - 9:37
-

جعفری: طرح تقابل بین دولت با سپاه عملیات روانی دشمنان است

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان تلاش می‌کنند که القای تقابل بین سپاه و دولت را مطرح کنند و این از اهداف عملیات روانی و فضاسازی دشمنان ما است. به گزارش علویون؛ سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری در سالروز ایجاد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (صلی الله علیه و آله و سلم) با بیان

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمنان تلاش می‌کنند که القای تقابل بین سپاه و دولت را مطرح کنند و این از اهداف عملیات روانی و فضاسازی دشمنان ما است.

به گزارش علویون؛ سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری در سالروز ایجاد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (صلی الله علیه و آله و سلم) با بیان اینکه پس از جنگ، سازندگی در عرصه‌های مختلف در کشور نیاز اصلی بود و از طرفی تحریم‌های اقتصادی در آن دوره که پس از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شده بود کشور را با مشکل روبرو کرده بود، افزود: نیاز به سازندگی هم به واسطه جنگ بروز کرد هم بدلیل عدم توسعه زیرساخت‌ها که از قبل از انقلاب وجود داشت و کشور را به شدت نیازمند توسعه در عرصه‌های مختلف کرده بود.

وی با بیان اینکه در طول هشت سال جنگ نیز توجه به این زیرساخت‌ها امکانپذیر نبود و از طرفی جنگ هم مشکلاتی را بوجود آورده بود، افزود: کشور باید به سرعت به سمت پیشرفت و جبران خسارت‌های ناشی از جنگ حرکت می‌کرد.

سرلشکر جعفری با یادآوری پایان جنگ و تجارب ذی قیمت حاصل از آن برای کشور گفت: نیازهای پس از جنگ و خسارت‌های زیاد جنگ موجب ورود سپاه به عرصه‌های سازندگی شد.

فرمانده کل سپاه افزود: در دنیا هم در این شرایط، بهترین عامل کمک به کشور نیروهای مسلح هر کشوری است و در کشور ما هم سپاه با توجه به نقش تعیین کننده‌ای که در جنگ داشت بویژه در حوزه مهندسی آماده خدمات رسانی بود.

وی گفت: سپاه با توجه به در اختیار داشتن تجهیزات و ماشین آلات مهندسی و نیروهای مجرب که در اختیار نیروهای مهندسی رزمی سپاه بود و تجربه و ساختار گسترده وارد عرصه سازندگی شد.

سرلشکرجعفری تصریح کرد: بیش از ۱۰ گروه مهندسی با هزاران دستگاه و ماشین آلات که در طول جنگ تهیه شده بود در اختیار سپاه قرار داشت و این توان عظیم برای سازندگی کشور نمی‌توانست در انبار‌ها خاک بخورند و کاری انجام ندهند.

فرمانده کل سپاه گفت: با نظر دولت وقت و با مجوز مقام معظم رهبری سپاه پاسداران، حدود ۲۵ سال پیش با امکانات خود وارد عرصه سازندگی شد.

وی افزود: دشمنان چون نمی‌خواستند کشور پیشرفت کند و سازندگی در کشور صورت گیرد هرگونه اقدامی را در این زمینه انجام می‌دادند و این در حالی بود که نیاز به ورود نیروهای اعتقادی و انقلابی به این عرصه و کمک به دولت ضروری بود.

سرلشکرجعفری با بیان اینکه ورود سپاه به عرصه سازندگی در راستای قانون اساسی صورت گرفت، اضافه کرد: با یاری خدا سپاه نقش خوبی در عرصه سازندگی ایفا کرد و تاکنون هم نقش تعیین کننده داشته است.

فرمانده کل سپاه گفت: ورود سپاه در عرصه سازندگی با نظرات متفاوتی روبرو بود از جمله اینکه، مخالفین نظام به طریقی ورود سپاه به این عرصه‌ها را نگران کننده می‌دانستند.

وی با بیان اینکه برخی نیروهای دلسوز نظام اینگونه مطرح کردند که سپاه عرصه را برای پیمانکاران بخش خصوصی تنگ می‌کند، تاکید کرد: با وجود این سپاه پاسداران با توجه به تجربه و توانمندی‌هایش لازم بود که وارد این عرصه شود زیرا سپاه با توجه به نوآوری و خلاقیت‌هایش، محدودیت‌های اعمال شده را می‌توانست دور بزند و با اتکای به نیروهای متعهد داخلی فعالیت کند که در آن دوره این نگاه دربرخی پیمانکاران خصوصی وجود نداشت.

سرلشکر جعفری گفت: سپاه با اقدام‌های ابتکاری تحریم‌هایی را که در این عرصه درباره محدودیت در حوزه تجهیزات بروز می‌کرد را مرتفع می‌کرد اما با این کار واردات محدود می‌شد وبرخی وارد کنندگان به همین علت جزو مخالفان سپاه قرار می‌گرفتند.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: نگاه قرارگاه سازندگی سپاه این طور بود که طرح‌های کلان و ملی را با دولت قرار داد می‌بست و به عنوان مجموعه بزرگ پیمانکاری طرف مقابل دولت می‌شد، اما در عمل سپاه بسیاری از شرکت‌های خصوصی را بکار می‌گرفت.

وی گفت: در واقع سپاه مدیریت می‌کرد و شرکت‌های بخش خصوصی که هم اکنون تعداد آن‌ها به بیش از چهار هزار شرکت می‌رسد و در قرارگاه سازندگی با سپاه کار می‌کنند و رضایت هم دارند به همکاری می‌گرفت.

سرلشکر جعفری تصریح کرد: قرارگاه سازندگی امکان ادامه فعالیت در عرصه‌های بزرگ را دارد و این درحالیست که در برخی طرح‌ها که پیمانکاران دیگر فعال هستند، وقتی پولی به موقع از جانب دولت پرداخت نمی‌شود پیمانکاران با مشکل مواجه می‌شوند و کار متوقف می‌شود.

فرمانده کل سپاه با تصریح اینکه اکنون خود دولت هم اقرار دارد که قرارگاه سازندگی سپاه، ضربه‌های بودجه‌ای و پولی وارده به دولت را می‌گیرد و با توانمندی داخلی پروژه‌ها را جلو می‌برد، افزود: ابهاماتی که در دولت جدید درباره ورود سپاه به عرصه سازندگی وجود داشت پس از استقرار دولت و با بررسی و ارزیابی طرح‌هایی که انجام شده بود رفع و نیاز به حضور سپاه در این عرصه‌ها بیشتر احساس شد.

وی گفت: هم اکنون سپاه بسیاری از طرح‌هایی را که پیمانکاران خارجی از ادامه آن‌ها سرباز زده و ناقص‌‌ رها کردند، با توان در حال اتمام آنهاست و اجازه نداده این پروژه‌ها تعطیل شوند.

سرلشکر جعفری به نقش تعیین کننده سپاه در حفاظت از انقلاب و دفاع از ارزش‌های انقلاب و تمامیت ارضی کشور اشاره کرد و گفت: این نقش سپاه برای دولت و دشمن آشکار و تعیین کننده است چون سپاه در عرصه‌های فرهنگی، سازندگی، امنیتی و دفاعی ماموریت مصوب و ابلاغی دارد و هدف اصلی و نقش اصلی سپاه در حفظ انقلاب و دستاوردهای انقلاب است.

وی گفت: آنچه که دشمنان بویژه آمریکا و اسراییل غاصب از آن ناراحت هستند همین انقلاب اسلامی است.

فرمانده کل سپاه تصریح کرد: مواضع انقلابی مردم ما و نظام اسلامی و پایبندی به اصول انقلاب و آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب و اصول و عقاید دینی ما که سپاه در آن‌ها پیشتاز است دشمنان را نگران کرده است.

وی گفت: این تهمت‌ها طبیعی است و زمینه یکی از این تهمت‌ها، حضور سپاه در عرصه‌های اقتصادی است.

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: حضور سپاه در عرصه سازندگی کشور با حضور در عرصه‌های اقتصادی متفاوت است زیرا سپاه به هیچ وجه در فعالیت‌هایی چون داد و ستد بازاریابی، تجارت و صادرات و واردات فعالیت نمی‌کند.

سرلشکر جعفری تصریح کرد: سازندگی با فعالیت اقتصادی متفاوت است و سپاه هم ماموریت دارد که در عرصه سازندگی حضور داشته باشد.

وی گفت: محرومیت زدایی، فعالیت عمرانی در بخش‌های مرزی و امنیتی کشور و نقاط ناامن، آبرسانی در نقاط ناامن عرصه‌هایی است که فقط سپاه می‌تواند حضور داشته باشد.

سرلشکر جعفری افزود: طبیعی است که دشمنان برای تشدید مخالفت‌هایشان عرصه دیگری را بهتر از حضور سپاه در عرصه‌های سازندگی نمی‌یابند و حرکت‌های برنامه ریزی شده صورت می‌دهند.

وی گفت: به همین دلیل است که وقتی مساله‌ای در کل کشور مطرح می‌شود، رسانه‌های گسترده ضد انقلاب به سرعت آن را دامن می‌زنند و در صورتیکه مسوولان که این موارد را مطرح می‌کنند اقرار می‌کنند که منظورشان سپاه نیست.

سرلشکر جعفری افزود: دشمنان تلاش می‌کنند که القا تقابل بین سپاه و دولت را مطرح کنند و این از اهداف عملیات روانی و فضاسازی دشمنان ماست.

فرمانده کل سپاه در ادامه صحبت‌های خود درباره نقش قرارگاه سازندگی در پیشرفت کشور گفت: مردم به خوبی یادشان هست که چند سال پیش به شدت کشور نیاز به گاز و برداشت از میادین مشترک با کشورهای حاشیه خلیج فارس داشت.

وی افزود: در حالیکه کشورهای حاشیه خلیج فارس به سرعت در حال برداشت از میادین بودند شرکت‌های پیمانکار خارجی بدلیل تحریم‌های فعالیت در این پروژه‌ها را نیمه کاره‌‌ رها کردند و کار‌ها متوقف شد.

فرمانده کل سپاه گفت: در چنین شرایطی سپاه اعلام آمادگی برای ادامه کار با اتکا به توانمندیهای داخلی اعلام آمادگی کرد.

وی افزود: سپاه با سازماندهی و مدیریت متخصصان داخلی و پذیرش ریسک پذیری بالا در این عرصه فازهای ۱۵ و ۱۶ را با تمام توان به بهره برداری رساند و ثابت کرد که ما هم می‌توانیم.

سرلشکر جعفری تصریح کرد: در چنین شرایطی بود که برخی شرکت‌های دیگر هم اعلام آمادگی برای فعالیت در این عرصه کردند.

فرمانده کل سپاه اضافه کرد: اجرای طرح‌های گازی و بهره برداری از فازهای ۱۵ و ۱۶ بدون اتکا به تجهیزات خارجی و با اتکا به توانمندی‌های داخل کشور صورت گرفت و هم اکنون تامین حجم بسیار زیادی از گاز کشور مدیون همین دو فاز است.

وی گفت: تامین نیاز گاز کشور و نبود مشکل در زمستان امسال بدلیل فعال شدن همین دو فاز است.

سرلشکر جعفری افزود: بدون تردید در پروژه‌های سد سازی، راه آهن کشور، توسعه بزرگراه‌ها و بسیاری از تونل‌های آبرسانی و انتقال گاز و نفت اگر سپاه وارد نشده بود در کشور شاهد این میزان خدمات ارائه شده به مردم نبودیم.

فرمانده کل سپاه گفت: اکنون سپاه قادر به اجرای طرح‌هایی در کشورهای دیگر است و برخی کشورهای دوست و همراه، به دنبال سپردن قرارداد‌ها به سپاه هستند.

سرلشکر جعفری تاکید کرد: سپاه به عنوان فرزند انقلاب و مردم آماده ادامه خدمت به این آب و خاک و خدمت به نظام اسلامی است.

منبع : ابنا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 − هفت =