تاریخ انتشار :یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹.::. ساعت : ۱۰:۵۰ ق.ظ
فاقددیدگاه

خواص و مضرات مصرف بادام تلخ و شیرین

بادام نوعی میوه است، که درخت آن بومی ایران و کشورهای اطراف و آسیای مرکزی است، اما در مناطق بسیاری کشت می‌شود. در اصل بادام جزو مغزهای حقیقی به حساب نمی‌آید.

به گزارش قائم آنلاین، بادام نوعی میوه ای درختی است که در مناطق بسیاری کشت می‌شود اما در اصل بادام جزو مغزهای حقیقی به حساب نمی‌آید، بلکه از انواع شفت های دارای یک پوسته بیرونی و یک پوشش درونی سخت است که دانه در درون آن قرار می‌گیرد اما این میوه بسیار کوچک سرشار از خاصیت و دارای قند, مواد معدنی, پروتئین , آهن,  فسفر, پتاسیم , کلسیم و ویتامین آ است، اما بادام تلخ علاوه بر آن‌ها اسید سیانیدریک هم دارد البته باید هوشیار باشیم که مصرف زیاد آن نیز مهلک است.

بیشتر بخوانید:

ویتامین‌هایی برای کاهش مشکلات تنفسی

بادام شیرین و و یژگی های آن  

بادام ‌شیرین گرم‌ و تر است و پاک زداینده، ملین، افزایش دهنده قدرت تولیدمثل در مردان و قدرت تولید مثل در زنان بوده علاوه برآن تقویت کننده لثه و دندان است. روغن آن هم برای درمان بی خوابی خیلی تاثیر گذار بوده و همچنین برگ آن ضد انگل است، روغن بادام شیرین  همراه با  آب لیموترش تازه هر شب یک قطره برای رفع قرمزی چشم مفید است.

بادم تلخ و ویژگی های آن

بادم تلخ گرم و خشک است و انواع خلط ها را پاک می‌کند لذا برای سودایی‌ها غلیظ مصرف چهارده شب نصف قاشق غذا خوری روغن بادام تلخ  بسیار مفید است. علاوه برآن روغن بادام تلخ به اضافه سرکه بر روی زخم‌های کهنه, اگزما و لکه‌های تیره بسیار تاثیر گذار است .

چکاندن روغن بادام تلخ در چشم ها باعث افزایش بینایی و کاهش آستیگما، پیر چشمی، دوربینی و نزدیک بینی چشم ها می شود همچنین روغن بادام تلخ اضافه به همراه عسل برای  پروستات مفید است.

مصرف بادام به عنوان غذا

مصرف حریره بادام برای اطفال یک غذای کامل به شمار می رود  و خوردن آن در بزرگسالان باعث افزایش حوصله آنها می شود علاوه بر آن برای  خانم های عصبانی بسیار مفید است.

شربت بادام درختی برای درمان گرفتگی صدا و سرفه بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

دیدگاه خود را به ما بگویید.